Svetozar Kerkez

Beograd

Član od: 11.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi preklopni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam ukrasne katane sa stalakom kao poklon za rodjendan nekome, stigle su mi skroz druge nego na slici jasno je pisalo i u deskripciji i na slikama se videlo koje su boje i sare fotrole a on mi poslao sasvim druge jako ruzne tigraste a pored toga dve od tri fotrole su bile polomljene u transportu i stalak zajedno sa njima, bile su samo ubacene u kutiju bez ikakve zastite nije ni bilo cudo da nisu preziveli a pored svega toga prodavac se pravi da je on uradio sve ispravno. U ovakvom stanju me sramota bilo kome ovo da poklonim.

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi fiksni

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispoštovao, narucio sam dva noža od jednom kako ne bi morao da plaćam poštarinu više puta, a on je poslao samo jedan. Iako sam naznačio konkretno da želim 2. Na kp dolazi jednom dnevno. Ovaj jedan što je stigao je dobar, ali i dalje stoji da dogovor nije ispoštovan. Pitao sam ga da li bi možda želeo on da plati poštarinu za slanja sledećeg proizvoda. Rekao je da ne želi već da bi smanjio cenu proizvoda (drugog noža) za neku ne značajnu sumu.

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi fiksni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije pislato ono sto se prodaje druga boja drugi dizajn
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.