svetozar

Smederevska Palanka

Član od: 12.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je naveo u oglasu da je procesor kao nov. Takođe u međusobnoj komunikaciji navodi da je perfektan i da mu ništa ne fali. Po prijemu procesora, pregledao sam pinove za svaki slučaj. Primetio sam oko 5 ili 6 iskrivljenih, onda detljanije proučio sliku iz oglasa i posle nekog vremena i na slici uočio par iskrivljenih pinova. Ima ih i na drugoj strani procesora, ali se to na slici koju je postavio ne vidi. Na istoj slici to nisam primetio, smatrajući da nema potrebe detaljno je proučavati, s obzirom na činjenicu da u oglasu piše da je procesor kao nov i da je prodavac tvrdio kako nema nikakvih mana i nedostataka. Odmah sam obavestio prodavca i saopštio mu sve ovo, i pitao ga da li da mu vratim procesor ili da probam ispraviti pinove na njegovu odgovornost. Nakon toga je počeo da vrda i da odbija bilo kakvu odgovornost, tvrdeći da je procesor ispravan i da radi (samo ne znam kako kada ne može ni da stane u soket). Počeo je da izgovara neverovatne i besmislene stvari i da vređa, govoreći da sam bezobrazan i da sam ja možda namerno isekao pinove CIRKULAROM (verovatno je mislio na cirkular za sečenje drva? !) i da mi je namera da ga prevarim. Onda kaže mogu da mu vratim procesor ako je na njemu iskrivljeno pinova koji se isključivo vide na slici, a iskrivljeno je i na drugoj strani. Očigledno je da je pokrivio pinove nestručnim skidanjem procesora i odlučio se na varijantu da ga uvali, koristeći dobro osmišljen alibi, pozivajući se na fotografiju.
Ta dva pina su na ivici procesora blago zakrivljena a ne 5 6 kako tvrdi(verovatno od moje ruke kako sam drzao)...svako iole strucan zna da se to desava i da nije bog zna kakav problem...priznao sam dva kriva pina na slici koja se vide....mojom i njegovom nepaznjom ranije to nismo primetili iako je sve bilo transparentno na SLIKAMA .... refundaciju je razmotrio pod uslovom da prvo on proba BEZ ODGOVORNOSTI da ispravi pinove....normalno da sam odbio i zatrazio da slika procesor sa donje strane pre slanja nazad na isti nacin kao i ja posto tvrdi da je 5 6 pinova a ne dva kao sto se vidi na slikama pre slanja da bih mu refundirao novac i to je to....e onda je poceo da vredja i preti jer ko zna sta je napravio na svoju ruku(imam sve potrebne dokaze) a jednostavno mogao da mi kaze kriva su ti dva pina ja hocu refundaciju i to je to....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.