Swissline

Valjevo

Član od: 11.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Dečaci | Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno je da su stvari bez tragova koriscenja, dobili smo obe trenerke izbledele i isčičkane. Dogovor je bio da vratimo, nakon par dana zbog praznika smo poslali nazad paket, i doticni prodavac je odbio da prihvati, tako da smo dodatno platili postarine. Na telefon se ne javlja. Sami dajte zakljucak da li saradjivati sa ovakvim osobama.
Nazalost se ispostavilo zaista kao nesporazum. Gospodinu sam javila da za tacno 7 dana idem na odmor.Da mi dostavi svoj broj racuna i da vrati posiljku. Nije se vise javljao.Meni stizu posle 16 dana poruke na telefonu.Da, nisam se javljala na tel. Jos je nepoznati broj, ja van zemlje. Culi smo se preko Vibera nakon toga. Jednostavno nije niko mogao da podigne posle 16 dana posiljku, sto takodje nije u redu. Posta relativno brzo salje pakete,nema potrebe da se toliko ceka. Meni je zaista zao za taj nemili dogadjaj, al me takodje vredja za garderobu koja je zaista jako malo nosena za takvu ocenu. Jednostavno ne moze biti kao iz radnje. Takodje cu se svakako cuti sa Gospodinom i ispraviti gresku. Njega ne zelim ocenjivati, smatram da nema potrebe za time. Zelim svima da se zahvalim na prosloj lepoj saradnji i svako dobro!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.