T A M A R A

Beograd

Član od: 16.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Devojčice | Jakne, kaputi i mantili

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Receno da su stvari 70%nove , paket stigao dva kompleta fale , nema veze ni to koliko su stvari ostecenje , dukser kako doticna kaze iseckan jer je njeno dete glavato a meni receno dukser NOV. Bodi pocepan, helanke rasivene itd. .. O ostalim stvarima i da ne pricam. Pritom me doticna naziva pacijentom. . skroz nekorektna zena. . kad sam pitala sta je sa ostalim stvarima receno je da pantalone koje fale imaju rupu, a za deugi komplet nista i naravno posto sam rekla da ove stvari ne vredi ni oblaciti detetu nije htela poslati to sto fali a kamoli vratiti ove krpe. . U svakom slucaju jedina losa saradnja do sada. Za sve imam dokaze i sama zena sta je istina.
Ova draga i mila gospodja provodi 24h na mobilnom, sitna duša cimala me zbog 50din..sve joj puno i sve joj fali, za 1550din. Dobila je 13odevnih predmeta od toga 5 je novih ostalo polovno... Nije zadovoljna i nažalost takve osobe nikad nece biti zadovoljne. Zao mi je decice ko ih čuva dok ona pise i kucka nonstop.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.