T&M BILDING

Novi Sad

Član od: 19.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

'' Znaci strasno'', sta mi je ovaj covek uradio. .. Ljudi, ,! !! prosto ne mogu da verujem da ovakvi ljudi postoje. MOJ VAM JE SAVET IZBEGAVAJTE OVOG CLANA. zove se Mirko Ćurguz, iz Futoga. Covek prodaje motornu testeru i u opisu napisao, moze zamena za manju. . Okrenem ga dogovorimo se da ja njemu posaljem moju (stihl ms390) na otkup od 250e. A on meni (husqvarnu 365)na otkup 300e. .. Ja tu testeru odma uzmem i platim 300e. I onda nastupaju njegove lazi. .. Koje traju 20 dana. .. Prvo mu ne odgovara Bex. .. Pa mi vrate posiljku. Pa onda trazi post expresom da posaljem. Pa pusti neke pare za troskove postarine. Pa ja kontaktiram post expres posle 7 dana. I covek kaze mi smo pokusali da dostavimo. . on je rekao vratite u postu navodno ce doci da preuzme. .. I naravno ne zeli da je preuzme. Posiljka se vratila. .. . Uvalio mi je njegovu testeru koja je leš. Sa kojom uopste nisam zadovoljan sa dosta ugradjenih kineskih delova. .. . Ne javlja se ni dan danas da mu vratim njegovu ako se predomislio. .. . Al moja poruka za njega je da onaj odozgo vidi sve i od njega se nemoze sakriti.
Svaka čast ! Dobru priču imaš,da je i jedna moja suvišna....Cccccccccccccc

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nebih proporucio saradnju nikako jer ovaj tip je lazov trebao je da mi posalje telefon u cetvrtak evo vec je ponedeljak telefon nikako da stigne zvao sam ga par puta svaki put mi kaze sutra ce stigne od subotu nece da se javi na telefon telefon zvoni on nece da se javjla a imao sam kupca da prodam telefon ja nisam hteo da prodam jer sam hteo da budem fer zbog njega je moj telefon jos na oglase
Navaljivo da mu ja posaljem prvi telefon, ja pristao i da posaljem, a onda se cuo sa njim. Prvo ga pozovite pa onda trgujte, bice vam jasno.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac koji nezna šta hoće. Poručio i nije preuzeo kupljeni proizvod. 10 dana je izgubljeno uzalud. Jeste teškom mukom platio poštarinu. Treba obratiti pažnju na ovog kupca da ne prolazite ovakvu situaciju kao ja. Najbolje je da vam plati unapred pa ako neće da preuzme nemora.
Nisam stigao da pidugnem, pa vam jos platio postarinu i pocastio jos sa 300 din, jer ste rekli da vam je tolika zarada?! Jel tako bilo? I na kraju jos porucite telefon koji ja prodajem, sa vaseg drugog profila i sad meni negativna?! Sram i stid da vas je...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.