T.R - Kod bata Srecka!

Niš

Član od: 29.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA! !! Kupio sam gume od ovog clana! U oglasu pise da su odlicne, samo jednu zimu vozene pre dve godine (tada kupljene i od tada stoje)! Medjutim, gume su stare deset godina (DOT na istim je 2904), sto znaci da su napravljene u 29-oj nedelji 2004 godine, ali to jos i nije najgore jer su gume totalno celava bez imalo sare tako reci i neupotrebljive cak ni za seosku prikolicu! Ima jos gora stvar, gume nije prodavao ovaj clan Srecko vec njegov drug ili rodjak iz Krusevca Dusan sa brojem telefona: 0638845116. Kada sam narucio gume od clana Srecka ili kako se vec zove nije mi rekao da nisu njegove i da to prodaje drugi, na dan slanja sam zvao i tek tada mi je to rekao, UZAS jer sam odmah posumljao u prevaru! Zvao sam Dusana i on je isto tako tvrdio da su gume odlicne, skoro kao nove jer su vozene samo jednu zimu (sto je i logicno da bude zar ne), danas sam dobio gume i zvao ponovo Dusana da vratim iste sto nije hteo prihvatiti, rekao sam da mi uplati PostNetom bar polovinu novca jer gume ne valjaju, da snosi bar polovinu moje stete jer sam covek i zato sam tako rekao (on je to obecao da ce uraditi posle posla danas u 15h), medjutim nije i vise mi neodgovara ni na pozive a takodje ni na poruke! Ne znam iskreno odakle im ove pozitivne ocene ali molim da se pripazite i nikako ne saradjujete sa istim! Kontaktiracu i KP sluzbu da im skrenem paznju da ne bi bilo jos ostecenih clanova! JOS JEDNOM PAZNJA SVIMA, NIKAKO NE SARADJUJTE SA OVIM CLANOM, BICETE SIGURNO OSTECENI, VERUJTE MI NA REC! !!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ima dosta prikrivenih kvarova koje prodavac nije naveo prilikom prodaje. Lepo sam pitao da mi kaze sta su mane telefona bas zato da ne bih dosao u situaciju da dajem negativnu ocenu. Novac nije problem, problem je postenje koje pojedini clanovi ovde nemaju. Zao mi je ali negativna ocena i to teska srca jer uopste ne volim da ocenjujem ovako. Ali moram zbog drugih kupaca.
Koji je kvar prekriven kakobte nije sramota , sto mi ne vratis telefon nego odma ocenjujes , ako su ti ogrebotinice pozadi kvarovi onda ako si mi dao Negativnu .

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio je telefone od mene na oglasu koji sam izbrisao pa ne mogu dati ocenu, i ostao duzan smesnih 500 dinara. Ne radi se o novcu, vec o tome sto je na pitanje kad ce poslati on rekao "e sad necu da ti uplatim" jer sam bezobrazan i trazim ono sto duguje. Ovo mu je 5. nalog vec, pazite se!
Rekao je da su svi telefoni ispravni da im samo fale baterije , ja sam mu verovao jer ima covek 40 ocena pozitivnih ! Kad sam ih probao 2 telefona flesiraju ovom jednom mikrofon ne radi , predlozio sam mu da mu vratim neke telefone on to nije hteo. Ja njemu nisam dao 500 dinara on meni nije prodao ispravne telefone i kad se sracuna "nikom nista" Inace ovaj clan mi je neki "Brat" ali sto se kaze ko ce koga ako nece svoj svoga...

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje bezobrazno. Prvo je reko da je telefon nov da ima garanciju 2god, posle toga je reko da je telefon dobio na poklon da nema garanciju , da moze da je potrazi. Onda mi je dao garanciju od neki ko zna koji vip telefon , gde je prepravio i datum i sve, i na kraju ne zeli da vratimo telefone jedan drugome , nego me je slagao da ga je prodao. Izbegavati svaki kontakt i realizaciju sa ovakvim osobama.
Nemam reci za ovakve ljude necu da se sada pravdalm ljudima ali pola teksta si slagao !nisam hteo da ti primim reklamaciju posle 2 nedelje od kupovine jer samo malouman covek moze to da prihvati , ako ti se telefon ne svidja nisi trebao da ga uzimas. I Ja vam isto nikako ne preporucujem saradnju samnom !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.