Tamara

Sremska Mitrovica

Član od: 30.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Staza izgleda potpuno drugačije od onoga na slici. Kada sam je dobila i platila, odmah sam pisala Tamari koja danima nije odgovarala, a kada sam napisala još jednu poruku da to nije fer i da želim novac nazad, napisala je da neće da mi vrati i da slobodno prodam to na oglasu? !? Upozorenje za kupce da ono što Tamara postavi možda uopšte uživo neće sa bojama i teksturom izgledati tako kada stigne. Bacila sam skoro 7.000 dinara (na stazu i poštarinu).

Nameštaj > Stari i stilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao kupac iskljucivo antikviteta , imam preko 410 pozitivnih na Limundu, moram da kazem da je prodala bidermajer salon koji to nije, pripada art deco ili mozda i mladjoj epohi, u poruci koju sam poslao a imam i odgovor prodavac kaze da je bidermajer, ja se ne raspravljam kao kupac kojj je iskesirao jutros 95.000 din plus neka bezveze materski uradjena klup, ne kupujte od ove zene. tacka
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.