Tanja

Zrenjanin

Član od: 30.03.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Plovni objekti > Razni plovni objekti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Rečeno mi je da je da je daska potpuno ispravna, da nigde ne ispušta i kroz prskanje mi je to navodno dokazano. Verovatno je bila slabo naduvana pa se nije nista primetilo tom prilikom. Rečeno mi je na koliko bara da duvam dasku. Tako sam i uradio i odmah prvi dan je spoljna komora počela da ispušta. Drugi dan je to bilo jos jace , odmah su se primetili mehurici u vodi. Tada primećujem da je taj deo ranije bio lepljen i to samo nekim lepkom a ne u skladu sa pravilom krpljenja daske. Uzimam set za reparaciju a tamo nema ni smirgle ni lepka, što je neophodno za reparaciju. U setu su bile samo flekice koje same nista ne vrede. SUP praktično nije korišćen niti jedan ceo dan
Poštovani Žarko, Licno ste bili kod nas, uzivo ste videli sve daske koje imamo na raspolaganju, nakon vaseg odabira te daske, mi smo vam je isprskali da bismo vam dokazali da sve daske koje su na prodaju su ispravne i ne mogu pustati mehurice. Mi smo dasku isprskali cisto da bismo vama dokazali to i da bismo i mi i vi bili sigurni oko cega se vodi trgovina, znaci prodali smo vam ispravnu dasku! Daska nije bila slabo naduvena u to ste se uzivo i sami uverili, a i da jeste bila slabo naduvena mogli ste nam bez ikakvog blama i sramote reci da je doduvamo jos pa tek onda da je isprskamo, i ne bi nam ni to bio problem Mi nasim kupcima govorimo na koliko bara treba daska da se duva, na onoliko koliko je sasvim dovoljno i najbolje duvati dasku, a nakon vase kupovine i odlaska od nas mi od tada nemamo nista vise sa tim koliko cete vi dasku naduvati, preduvati i sta cete na dalje raditi sa njom!!! Daska nije mogla da ispusti sem ako je niste preduvali vise od onoga koliko vam je receno dok ste bili kod nas. Za deo koji ste primetili da je lepljen, ne znam da li znate, ali svaka daska, u proizvodnji i u svojoj firmi se lepi specijalnim lepkovima, ona i da je pukla kod nas mi ne bismo mogli da je lepimo jer se mi ne bavimo lepljenjem dasaka, niti imamo opremu i specijalne lepkove za to! A u setu reperacije se ne dobija nikakva šmirgla kao sto ste naveli, vec dve flekice i kljuc za ventile, lepak se ne dobije jer mi nismo fabrika i ne biramo da li ce on tu biti ili ne! Dasku sa kakvom ste izasli i otisli od nas takvu cete i koristiti sem ako ne preduvate! Ne posle kad je preduvate i unistite da zovete i zahtevate da vratite nazad, to nije nas problem kao sto je vec receno.

Plovni objekti > Kajaci i kanui

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je polovnu Mistral dasku na naduvavanje kao novu. Rekao mi je da je daska nova medjutim na dasci, veslima i velikom peraju se jasno vide tragovi koriscenja. Na poslatu reklamaciju se ne javlja iako sam ponudio dzentlmenski predlog resenja. Izbegavati ovog prodavca.
U nasim pozitivnim ocenama se jasno moze videti zadovoljstvo naših kupaca po pitanju Sup dasaka. Ovom korisniku je poslata daska koja ni na jednom mestu niti je busna, niti unistena, isto kao i oprema. Sve daske koje prodajemo se prvo PROVERAVAJU, pa tek onda salju! Isto kao i ova!! A pogotovo oprema, sva vesla, pumpe, creva itd. su neostecena poslata kupcu Na reklamaciju ovog kupca se nisam odazvao jer znam sta sam mu poslao, i u kakvom je stanju bilo sve, izbegavati ovog člana!

TV i Video > Projektori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac me uveravao da je projektor koji prodaje nov, nekoriscen. Poslao mi dosta koriscen projektor sa neispravnim hdmi ulazom, flekom na slici sa nekoliko mrtvih piksela. Posle reklamacije pristao je da mi posalje nov projektor(sto je trebao da uradi odma) ali je odustao i zato ide negativna ocena. Izbegavati ovog prodavca-prodaje polovnu robu kao novu, pa ako prođe, prođe!
Korisniku sam hteo da zamenim projektor cim mi on vrati taj koji je poslat ispravan sa malo prljavstine sto mu je napomenuti za taj projekttor, on je odbio da ga posalje nazad hteo je da ostavi taj sto je dobio i da mi vrati posle nedelju dana tako da nije to u redu, svakako sam na viberu sad blokiran od strane korisnika tako da nismo mogli lepo ni da se dogovorimo ;)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.