Tanja

Kragujevac

Član od: 14.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

S obzirom na to da clanica ima obicaj da poruci predmete, pa da se vise ne javi, pod izgovorom da je boli zeludac, namerno sam cekala skoro mesec dana da se javi i preuzme predmet koji je pristala da kupi. I ja sam u ovom periodu bila mnogo ozbiljnije bolesna i operisana, pa kad ste bolesni ni ne mozete nista drugo da radite, nego da koristite tel ili komp. OPREZ svima, jer ova zena trazi da joj posaljete predmet pouzecem, prakticno moli, ali ne planira da ga preuzme i onda vi platite duplu postarinu kurirskoj sluzbi. Takodje, kaze kako ne zivi u gradu i kod nje nema poste, a poslala je adresu koja se nalazi bas u gradu i naravno da postoji posta, te je u startu slagala. Redovno je online, sto sam i fotografisala, kao i njene poruke, kojima dokazujem sve ovo napisano.
Prvo niste me kontaktira za razlog zasto se nisam javila evo sad cu vam reci posto trcite odmah za negativnom ocenom vi znate dal bi podigla paket mogu postaviti slike kao opravdanje cerku mi se upalila kuca morala sam uzeti unucad kod mene to je opsti haos bio gospodo i hvala bogu da niko kuci nije bio jer cerka obicni nocu pere i taj dan je preko dana sto i bolje nedaj boze svi cetvoro bi se pogusili da je tto bilo nocu kome pala napamet jakna ocenu izbrisite dokaz imam sve slike mogu poslati da vidite gospodo a jakna ako je dostupna tu sam verujte da nije mi bilo do jakne ni na pamet ni do kp ja se izvinjavam dokaz imam pa vi posaljete broj posto ste me blokirali mogu vam poslati slike

Obuća | Ženska > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clanica nije ispostovala dogovor, tri puta produzavala rokove rezervacije i isporuke sto sam tolerisala ali na kraju se nakon 15 dana ne javlja i ne odgovara na poruke. Krajnje nekorektno i neodgovorno! !
Bila sam jako bolesna želudac i kako visok pritisak a svaki put sam joj odgovorila ako se nisam javljala znači da nešto nije u redu pa se trebala zapitati zašto je to tako a ne odmah da da ocenu negativnu možda postoji problem neki ako sam bila u bolnici i bolovi sigurno se nisam mogla uključivati i odgovarati
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.