Tanja

Jagodina

Član od: 14.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pećevi spolja kao na slici a unutra totalni haos u obe jedna sapaljena i sve polomljeno i krivo druga razidana i nista ne leze na svoje mesto deformisana nije korektan 28 km od rampe jagodina do njega ukupno moja kuca njegova kuća predjeno 103 km pazite pećevi nisu kreka veso kako mi je receno preko telefona zaobidjite ga u sirokom luku negativna kao vrata
na oglasu nije pisalo kreka veso!nemojte da izmisljate!nista vas nisam prevario,vec ste sami rekli da dodjete da pogledate!A to sto ste ocekivali da ce te da dobijete pec za 2000 dinara,i da cu gorivo da vam nadoknadim,prevarili ste se.Kod mene su ljudi dolazili i dolazice uvek,jer ja sam posten i radan covek i to ce svako da vidi kad doje kod mene!Pozdrav gospodine Marko,vrlo ste me prijatno nasmejali ovim.

Industrijska oprema > Mašine | Drvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sadašnji oglas je delimično izmenjen u opisu stvari koja se prodaje . Naručio sam testere za bansek ŠVEDSKOG PROIZVOĐAČA po ceni koja je takođe bila navedena uoglasu - Isporučena mi je roba NEPOZNATOG POREKLA a po ceni navedenoj u oglasu tj 2 evra/1m1. Odmah sam telefonski reklamirao i dotićni je ljubazno obećao da će mi vratiti novac , što nije učinio ni do današnjeg dana .
Postovanom gospodinu Rakicu novac je vracen istog dana kada je i reklamirao,s'tim da ja svoju testeru nisam dobio nazad,a imam za sve to i dokaze.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.