Tanja2711

Zrenjanin

Član od: 23.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se a menjamo i da dodjem u Zrenjanin da se nadjemo i cekao ga vise od dva sata i govorio mi cekaj me cekaj i. na kraju kaze ne mogu da dodjem drugi put. .. Covek laze i ispaljuje. ..
Neslazem se sa ovim korisnikom, bespotrebno mi je dao negativnu ocenu, niko mu nije rekao da doje, sam je covek dosao i navaljivao. A bolje bi bilo ti aleksandre da pripazis sta pises i kako pises, zbog tebe imam negativnu ocenu a neznam ni zasto, nisam te ispalio niti prevario, nisam ti nista uradio...Nadam se da ce moderatori ovo videti i ikontaktirati obojicu da vidimo u cemu je rec, nije doslo do prodaje, nije doslo do vidjenja, nije doslo do prevare, neznam cemu negativna ocena. Sta bi bilo da sam dosao i da mi se nije svideo telefon, dali bi me prebio. Molim sve ostalo da obrate paznju na ovo, i na ovakve budalastine..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.