Tanpopo

Beograd | Novi Bg.

Član od: 14.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slušalice su loše, kad sam izvadila slušalice iz kutije jedna strana se raspala i svetlo gde svetli šapa polovično radi! !

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam punjivu masinicu, kao sto je bilo navedeno u opisu oglasa, da je punjiva i da baterija traje 45min, da dolazi sa 3 nastavka. .. Ali mi je stigla ista takva samo klasicna masinica na struju, ( sa fiksnim kablom). Kada sam potrazio broj telefona nije ga bilo ni na KP-u, a ni na poslatom paketu. Pisao sam prodavcu, odgovorio je da je opis "Greskom tako napisan i da su sve takve masinice kao sto sam kao sto sam ja dobio" na ambalazi je takodje naglaseno da je u pitanju punjiva masinica, rekao sam da nije moja greska, a ogovorili su da nemaji punjive masinice. Ova je ispravna, ali se ne poklapa sa onim sto je pisalo u opisu oglasa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.