Tatjana

Beograd | Vračar

Član od: 11.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA KO VRATA ! !! lemilica stigla POLUISPRAVNA! a lepo sam pitao jel ispravna! jos ce da se ljute na mene kako nemaju vremena da je probaju i da se bave time ! na kraju sam rekao kad mi je stigla da mi posto je poluispravna posalju 1000 din na racun za delove i mandanje pa da je opravim. rekli su javice se ali se nisu javili vise nikada. profil alisa, ime tanja, broj od babe, taste ili koga vec, na viber slici neki momak , vise i ne znam od koga sam kupio lemilicu. mutan profil skroz. po specifikaciji ova lemilica se zagreva oko 60 sekundi. a kod mene se zagreva 30 min i ne zagreje se do npr 250c. i sa jednim i sa drugim stapom isto. lemilica jedva popravljena i dovedena u red, a clanu ide negativna. ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom. bruka i sramota !
Lemilica je polovna ispravna. Odgovorno tvrdim da je sve kao u opisu I na slikama. Korisnik me je maltretirao mesec dana , spustila sam cenu preko svake mere da bih dobila negativnu ocenu odnosno ucenu - Ili da uplatim 1000 din Ili negativna ocena. Zao mi je ako niste zadovoljni, lichno sa ERSA lemilicom nemam nekog iskustva, pokushala sam da nadjem service manual Ali bezuspeshno, lichno preferiram Denon. Treba da budete svesni da ste kupili polovnu ispravnu stvar a ne novu s garancijom. Nikad nisam imala loshe iskustvo do sada, niko de nije zalio Ili slichno. Od pochetka sam predlagala Viber I slanje klipova Ali Vi ste to ignorisali.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.