Tauchen

Kruševac

Član od: 27.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

klonite se ovog clana, teski lazov. poslao sam mu paket nije hteo da preuzme i naravno napravio mi trosak, pa je rekao da ce uplatiti pa da mu ponovo posaljem, naravno nema nista od toga, niti je uplatio niti se javlja vise, administratori bi trebali da reaguju na ovakve i da ih trajno uklone da ne bi opet nekog zeznuo, vidim po njegovim ocenama da nisam jedini.

Sport i razonoda > Ronilačka oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni gospodin nije podigao posiljku ne javlja se ni na telefon naravio mi je trosak od 910dinara zbog vracanja posiljke dobro razmislite pre trgovine sa ovim gospodinom jer mu ovo nije prvi put da se ovako ponasa u njegovim ocenama to mozete pogledati

Automobili | Oprema > Sijalice | LED, diode i trake

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa clanom sam se dopisivao za nalepnice za alarm , sijalice i za bulok blokator. Nakon sto je clan odustao od sijalica , ostao je dogovor da se posalje bulok i nalepnice preko bexa . Paket je poslat na Radmilu i nije preuzet . Call centar bexa mi je potvrdio da zena je dosla i nije podigla paket , a gospodin sa kojim sam razgovarao preko ovog naloga je rekao da ce probati da ode on po njega ili ako se i vrati da mu dostavim racun (koji je vec imao zbog nalepnica) i da ce on to sve regulisati (i bulok i postarine medjutim uplate nema ). Onda mi spominje kako je bex neozbiljan za slanje a postexpress kad je narucivao je tvrrdio da su skuplji . Kao sto sam i napisao , bulok i nalepnice su vracene , trosak kurira je 480 dinara , a uplate nigde nema . Ja propasti necu za 500 dinara , ali da me neko zeza to mi ne treba .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.