Tbone

Valjevo

Član od: 10.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Futrole, maske i folije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio covek masku, sve dogovoreno i poslata. Nuđeno naravno i da plati otkup ranije kako bi postarina bila minimalna, kaze neka posaljite, a ja i pored njegove 2 negativne ocene posaljem i krece zavrzlama od mesec dana. .. . Sve ja razumem i da neko ima obaveze i da nema vremena, ali mesec dana da paket bude u posti. .. . Cak je i ljudima u posto rekao kako ce doci. .. . Meni naravno od 1 dana prica kako ce platiti obe postarine i posle mesec dana i dalje to prica. .. . Hvala vam puno na saradnji posta je vratila paket sa otkupom od 670 din. IZBEGAVATI SARADNJU - ISKLJUCIVO KAD VAM PLATI SVE PRE SLANJA. .. .
Невероватно каквог света има.... Само да да негативну оцену,језиво....

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio je dva sata, ali posiljka nije preuzeta. Navodno je cekao postara ceo dan kod kuce i kasnije je bio u posti i nema nikakve posiljke za njega a posle toga sam ja zvao postu i rekli su mi da je kod njih posiljka. Posle toga je prestao da se javlja i blokirao me svuda. Kasnije sam saznao da je dao lazno ime i adresu. .. Ne znam cemu sve to, samo sam vreme i novac izgubio. .. STO DALJE OD OVAKVIH LJUDI.
Ахахахахах... Цео мој коментар....

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi sat koje je lepljen super lepkom. Rekao mi da mu vratim sat. Posaljem aksom, stajao 10 dana u magacinu da bi mi se taj isti sat vratio. Naravno vise se ne javlja. Odbija pozive. Svaki dan se javljao i lagao pomerao podizanje sata. Covek je dno dna. Cuvajte se.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.