TDI CHIP

Sjenica

Član od: 26.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu jasno pise, EKSTRA STANJE, KAO NOVI, pa racunam da kadaje nesto kao novo da je i ispravno ali u ovom slucaju nije tako da sam preplatio 1 zvucnik jer drugi je neispravan. Ali ok, kako ko proda tako neka ga sluze pare.
Nakon kontakta od strane kupca koji je naveo da jedan pucketa, da probija, rekao sam mu da ih vrati i da ce dobiti novac nazad, gde sam mu dao adresu za slanje. Nakon njegovog odgovora gde mi je ponudio jedan da uzme, ponudio sam da mu uplatim 500 din u ponedeljak, na sta je pristao.. Nakon par minuta od poruka OCENJU NEGATIVNO!! OCIGLEDNO DA KUPQC NE ZNA STA HOCE NI STA ZELI!!!! Probllem je u njemu!!

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Levi stop je kao sto si i reko Nov ali si za desni reko da je samo malo naprso i da se sad posle reparacije slabo poznaje a on je ceo jadan ispokršen i lepljen. Ja takav imam a i bolji od tog. Pravu sliku nisi slikao i postavio na oglas i namerno si išo a ja sam ti verovao. Čuvajte se ljudi ovog lika. Šta sad da radim sa tim štopovima kad ne mogu da ih postavim. 2000 dinara sam dao za oba i plus poštarinu platio 460 dinara i uhvatilo mi se da sam bacio pare ni zbog čega. Čuvajte se ljudi. Obrisao je oglas misleći da me tako pređe da ne mogu da ga ocenim. Hvala ti, šta drugo da kažem. Da Bog da ti se vratilo istom merom. ..

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Bicikl je daleko od extra stanja. Posle isporuke mi je rekao da ga je servisirao i platio 20 evra a to nikako nije tačno. Otišao sam danas kod majstora i stanje je sledeće. Oba točka idu u osmicu. Zadnji točak blokira(koči). Felne nisu loše ali su spoljašnje gume krive. Moraju nove da se kupe. Pokušao je majstor sa centriranjem žbica, ali ništa nije uspeo. I dalje idu u osmicu. Ručka od prednje kočnice ima veliko ulubljenje, verovatno od pada. Menjač takođe treba na servis jer je pun naslaga masti i prljavštine i škripucka u vožnji. Ovaj bicikl nikad nije video servis iako mi je prodavac rekao da ga je radio nedavno. Sve u svemu daleko od extra stanja, kao novo itd. Bicikl je kvalitetan, to ne sporim ali ove stvari (servis, nove gume) poskupljuje za 50-ak evra što je nenadani trošak. Preporuka da se ne kupuje preko slanja robe, samo lično kad se uverite u kvalitet robe, da ne prođete kao ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.