TECH PARTS

Novi Sad

Član od: 05.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupijo sam telefon reko sa baterija drži kad ono ni 2 sata ne drži reko za touch id da radi i to ne radi ima fleke na ekranu to nije spomenuo Ne preporučujem saradnju vadi se na tome što je stajao paket 10 dana u postu klasične lazi
Pre svega član koji se deklarise kao iki iki iz nekog sela Urovica je veoma bezobrazan,nepismen i pre svega veliki lazov. Poslao sam mu telefon za koji sam posle 5 dana pitao da li je podigao u posti gde mi je napisao da jeste,prateci posiljku na aplikaciji ispostavilo se da posiljka nije podignuta. Podignuta je 11 dana nakon slanja. Druga stvar baterija je bila na 85% kapaciteta kako je pisalo i u samim podesavanjima telefona tako da ja nisam proizvodjac i negarantujem za trajanje baterije,sto se tice ekrana ekran je bio ostecen i kao takav opisan na oglasima i telefon je bio odeklarisan kao neispravan.Tač ID radi iako nisam to pomenuo ni na opisu oglasa a ni u dopisivanjima sa kupcem.Telefon sam licno ja koristio kao zamenski i sve funkcionisalo bez problema.Tako da je iki iki iz Urovice apsolutni isfrustrirani lazov.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvarno sramota za prodavca, nije cilj prodati samo nešto, nije bitno da li košta dinar ili dva, u komunikacija da baterija može da izdrži za korišćenje i ako nije nova. Pošto je. uređaj testiran da je ispravan funkcionalno i ne prodaje se kao neispravan jer ne stoji tako u opisu, ne bi trebalo da se resetuje i čeka da ažurira gde je stao i drži minut. Ako je rečeno da je za vreme korišćenja za 10 min se prazni baterija 4% onda bi trebala da drži bar nešto. Ona ne pokazuje kako se prazni i. ugasi se na visokom nivou procenta baterije. Fore da je kod njega radili, ili da je rekao da ne drzi baterija što znaci da nije rekao i da nije rekao da nije za upotrebu a uređaj je takav, nek pošteni komentara za dalje i neka bude jednom bar korektan
Moj odgovor članu pre kupovine predmeta: "Iskreno se nadam da moze toliko da izdrzi,ali nemogu nista da garantujem jer nisam koristio telefon,samo sam ispitao ispravnost,da li je sim free i da li se normalno cuje i radi sve tokom razgovora. To je ono sto znam,nisam ga koristio puno jer imam dosta tih starijih telefona i nemam mogucnost sve da ih isprobam sto se baterije tice. Zato i ide za cenu od 1.500 din." NERZUMEM OVOG ČLANA STA ON HOĆE,LEPO SAM NAGLASIO DA JE SLAB KAPACITET BATERIJE,NA KRAJU MI SE OPET ZALI DA MU JE SLABA BATERIJA,ZAISTA MI OVAKVI LJUDI NISU JASNI STA JOS HOCE,MOZDA JE VOLEO DA MU POKLONIM TELEFON.PRITOM ČLAN VREDJA POGRDNIM I RUZNIM REČIMA. A NIJE MI JASNA NI ADMINISTRACIJA OVE APLIKACIJE KUPUJEM PRODAJEM KOJA JE DOZVOLILA DA BUDEM BEZ RAZLOGA NEGATIVNO OCENJEN.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovara opisu. Na jasna pitanja o stanju kućista, odgovarao je nejasnim slikama na KP slikanim izdaleka. Ovo se naročito odnosi na činjenicu da je kućište iskrivljeno po sredini i da ima udaraca po power i volume dugmetu, koji nisu u potpunoj funkciji, a koje naravno nije ni prijavio, ni slikao. .. Video sam da ima dve negativne ocene, ali sam poverovao da je to bila slučajnost. Uverio sam se u suprotno i ubuduće neću praviti takve greške, a to vama iskreno savetujem.
Oglas je glasio : " (OSTEĆENO ILI NEISPRAVNO) Funkcionalan ipad šeste generacije sa ostećenim ekranom i potpuno funkcionalnim. Trazi paskode, nema icloud. Prodaje se bez ostale opreme." Na ovom oglasu je sve bilo lepo slikano i prikazano. Član nije dobro pogledao slike i nije dobro pročitao oglas i nerazumem sta je on očekivao od ostećenog uredjaja,a uredjaj nije bio presavijen kako tvrdi. Mislim da je imao prevelika očekivanja za uredjaj koji sam odeklarisao kao neispravnim i oštećenim. Na kraju mislim da sam vrlo korektan bio i ponudio sam da vrati uredjaj bez ikakvog problema,ali on je odbio da vrati.SMATRAM DA SAM NEPRAVEDNO NEGATIVNO OCENJEN I NEZASLUZUJEM NEGATIVNU OCENU.

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu stoji da je baterija zamenjena a uredjaj je stigao sa neispravnom baterijom.
Tekst oglasa: Ispravna navogacija sa mnostvom funkcija, treba ubaciti mape. Zamenjena joj je baterija i zvucnik, u svakom slucaju funkcionalno. Ide bez ostale opreme. COVEK TOTALNO NEREALAN,KUPIO JE NAVIGACIJU POPTPUNO FUNKCIONALNU ZA 500 DINARA I OCEKUJE DA U NJU BIDE STAVLJENA NOVA BATERIJA KOJA SAMA KOSTA OKO 1500 DIN . I PRITOM ME JE GNJAVIO SA 50 PORUKA OKO TE NAVIGACIJE. MIZERIJA OD ČOVEKA.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor, rekao baterija exstra drzi dugo, ona drzi 3, 4 sata. Kad sam mu javio rekao mi sto nisi uzeo nov telefon pa bi bila bolja. Od mene negativna.
Totalna neistina od ovog nečoveka,baterija je kod mene drzala najnormalnije,kako je i čim je opterećivao telefon i sta je očekivao posle toga to je druga stvar. A svakako vidim i da je preporodavac telefona i odmah je isti prodao pa je hteo da me uceni da mu vratim deo novca. NA UCENE NEPRISTAJEM.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.