Tech

Valjevo

Član od: 14.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Mašine i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put nalećem na ovako nešto. Paket mi je vraćen i platio sam 720,00 din. iz svog džepa. Napomena Royal expresa je da je kupac odbio da primi paket, jer mu je skupa poštarina. U telef. razgovoru, lik je vrlo, vrlo, vrlo neprijatan, uz silne pretnje, psovke. .. Navodno, razumeo je da je cena od 1,2 evra po kvadratu. Dakle, 22 nova kalupa za jedan evro. Nema ni žvaka ni šibica za te pare. Zaobići ovakve likove u širokom luku. .. , iskrena preporuka prodavca bez negativnih ocena.
Dogovor je bio da mi posalje 1m2, on salje 2m2.Ja ga zovem da mu kazem da necu, on kaze dobro vrati.Onda posle par dana me zove, psuje mi majku, preti itd.Daje negativnu.Ovo je strasno sta se sve desava..

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena iz sledećih razloga. Kontaktirao sam ga preko poruka na sajtu, a dalje smo nastavili preko vibera kako bih mu poslao slike. Zamena je bila u pitanju i dogovor je bio da obojica istovremeno pošaljemo predmete i da pošaljemo jedan drugom brojeve pošiljki. On je meni poslao grafiču karticu tek kada je otvorio i isprobao predmet koji sam mu poslao, a broj pošiljke nije hteo da mi pošalje jer je kako je rekao bio je po ceo dan na poslu i na terenu. Kada mi je stigla grafička po broju pošiljke sam video da je poslata tek nakon što je primio predmet od mene. U pitanju je bio radio za auto i žalio se kako nije mogao da ga uključi i da će malo kasnije probati ponovo, a na moja pitanja da li je sve u redu dobijao sam odgovore da će kasnije pogledati jer je na poslu ili terenu. Još uvek nisam dobio od njega potvrdu da je moj radio ispravan. Razlog za to je što je neko pokušao da popravi grafičku karticu i ona je potpuno neispravna i uopšte ne daje sliku, a ne kako je navedeno u oglasu noramalno radi dok se ne desi da izgubi sliku. Kartica je neispravna i vide se tragovi popravke. Vidi se da su lemljeni kondenzatori, da kuler nije lepo namešten i vidi šta je još lemljeno jer ploča na nekim mestima nagorela od lemilice. Nakon što sam video u kakvom je stanju grafička kartica nisam hteo više da kontaktiram prodavca jer je dobro znao šta mi je poslao. Najviše sam iznerviran što mi je pisao u nekoliko sms da mi je odmah poslao grafičku i još me je pitao da li je stigla kartica, a poslata je nekoliko sati pre nego što mi je poslao sms i da nije imalo šanse da stigne. Zbog takvog načina komunikacije sledi velika negativna ocena!
Radio je skroz neispravan, covek je mene kontaktirao i i ponudio je zamena, ja sam rekao da ali prvi da posalje, on je naravno pristao na to.Radio je stigao, ja sam odmah poslao graficku.Kada sam probao radio da povezem nije davao znake zivota, sav je bio izguljen i neispravan skroz.Kontaktirao sam ga on je rekao da ga ne zanima.Kartica se vodila kao neispravna/netestirana, stigla mi je od preko.Blokirao me je svuda i dao negativnu.Strasno kakvih sve ljudi ima..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.