tehnika

Beograd

Član od: 13.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Velicina kutija ne odgovara opisu niti deklaraciji na njima, tj. kutije su manje, bas drajveri otvarani I krpljeni, na moju zalost radili su svega par sati. Kad sam kontaktirao prodavca I rekao da basevi ne rade, posavetovao me je da je problem u distorziji pojacala I da ga promenim, jer su kutije u odlicnom stanju. Nakon skidanja drajvera, video sam da ima 8 rupa na kutiji, a sam bas drajver samo 6. Znaci da su menjani. U opisu je stajalo u odlicnom stanju, a u stvari kante. Pakovanje katastrofa, cak ni kartonska kutija u kojoj nije nista stavljeno, osim najlona, nije bila propisno zalepljena. Moja ocena je cista 1, a moj dobronamerni savet je da izbegnete ovog clana po svaku cenu, ukoliko ne zelite da Vas boli glava I da trosite novac na gluposti. Za sve tvrdnje mogu da dostavim video dokaz.
Kupac koji je pazario kod mene,je preprodavac.dobio ponudu da mi vrati kutije i da dobije novac nazad a da sve troskove ja snosim zbog podataka sa deklaracije koji pisu na kutiji, koje je pisala fabrika a ne ja.nije zeleo da vrati kutije,vec cenu smo prvi put umanjili za 600 dinara plus nahnadno na njegove insistiranje da ne vrati kutije vec da mu uplatim 1000 dinara kao u vrednosti postarina i da bude zadovoljan,i dobio je 1000 dinara koje sam mu uplatio u roku od 24 sata i sad dobijam negativnu iz ciste njegove ljubomore.da ponovim,dobio je mogucnost da vrati kutije,prvi put umanjena cena za 600 plus nahnadno sam mu uplatio 1000 dinara,ukupno 1600 dinara je dobio kako bi bio kupac zadovoljan.sto se tice dirztorzije zvuka to se javlja na samim uredjajima kad se forsira sto i malo dete zna.ovakav kupac je cist promasaj i prosto ne mogu da verujem kako me je prevario za 1600 dinara.sve priznanice o slanju i uplati ovom clanu cuvam i to cu slikati i poslati sa kompletnom prepiskom kp timu na razmatranje

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna za ovakvog prodavca. Kupljene 5kom, od toga jedna uopste ne radi, a da ne pricam u koliko losem stanju su stigle. Jedno je na slikama sto je prodavao, kao nove na slikama, a kada su stigle katastrofa pozutele od rada. Reko je poslace drugu. Naravno nije i vise se ne javlja na mobilni, niti odogovara na poruke. A blokirao me da ne mogu da mu saljem poruke na KP. .
kao prvo,nije pisalo da su nove,a drugo,sve su bile ispravne,a to sto je nastalo ostecenje u toku transporta ja nisam kriv,i naspram svega toga,rekao sam mu da mogu da ga castim jednu neonku kad mi stigne druge oko 10 februara na sta je on rekao da mu je to kasno i da hoce odmah da ja uvazim reklamaciju u transportu za sta nikada nije bio zaduzen prodavac nego kurir...a potpisujem i garantujem da su sve bile ispravne...a cena jedne ovakve u radnji je preko 2500 dinara po komadu,da nisi mozda hteo da ti posaljem i rezerne sijalice?i naravno,da si bio blokiran ne bi mogao da me ocenis nego je izbrisan oglas zato sto vise nisam imao neonki na lageru
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.