Tehnikaa

Beograd

Član od: 28.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ne volim da dajem negativnu ocenu ali ovakvo ponasanje. .. neozbiljno i bezobrazno zasluzuje negativnu ocenu. culi smo se i sve smo se lepo dogovorili da bi mi covek posle izmislio nekog brata i rekao da dogovor mora da se promeni i da cena ne moze da bude ona koja je dogovorena 180 e nego 200 e. ja i na to pristanem sa dogovorom da cemo se jos taj dan cuti i dogovoriti oko detalja. naravno taj dan mi se niko nije javio nego sledeci dobijam por sa novom cenom. ..220 e. da ne pricam o tome kako mi prvo receno da idu dve igre uz soni a posle jedna, pa kako je ta konzola iz oglasa prodata a ovo je navodno neka druga, moze poruke da salje a nece da se javi kad ga zovem itd. navodno brat ga nije uputio i to nije ta konzola nego neka druga. ne razumem kako neko moze da postavlja oglas za jednu konzolu a prodaje drugu i kako neko moze da postavlja oglas ako nije upucen. video sam da covek ima dosta pozitivih ocena i nisam ovakvo ponasanje ocekivao. .. sramota!
Gospodin-preprodavac se razocarao sto nije mogao da zaradi na mom soniju.Pricao je sa mojim bratom dok ja nisam bio tu i zeleo da smuva i da dobije sony sto pre,jer je cena bila preniska.Nije bio prevaren ni u jednom mogucem trenutku,jer mu sony nije ni poslat.Sve najgore za ovu osobu,nikada sa njim nemojte saradjivati i imati posla.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.