Tehnimob

Subotica

Član od: 25.06.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

uredjaj koji je isporucen nije bio nov, naime uredjaj je bio upakovan imao je par jedva primecenih ogrebotina ali ih je imao. i imao je razgovor, primljene i poslate poruke. telefon prodavca je tog dana bio celog dana iskljucen na sta je prodavac imao lufta da kaze da on ne zna da li je to istina sto pricam poste je telefon ukljucio nakon pola dana pa sam ja navodno mogao da napravim taj razgovor i te poruke. na ovu moju primedbu da je telefon koriscen prodavac se smejao i rekao je da je to nemoguce. isto tako sam pre mesec dana dobio uredjaj marke nokia kome nije bila ispravna baterija. prodavac je navodno rekao da e to nikada nije desilo.
Svi telefoni koje prodajem su potpuno novi, sto mogu svi kupci da potvrde koji su dosad kupovali od mene.Jedino sam dosad imao problema sa ovim gospodinom.Prvi telefon koji je kupio,tvrdio je da mu je baterija neispravna.Poslao sam mu jedan novi, sto mislim da je bio sasvim fer od mene,naravno to je zaboravio da napise u komentaru...Kod drugog telefona koji kupuje, opet navodno problemi, sto je i napisao, mada tvrdim da nije istina!Ako je tako zasto je hteo da kupuje i treci telefon???

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Isporucen uredjaj nije ni blizu opisanog. Naime, isporucen uredjaj nije nov, sto se vidi po brojnim ogrebaotinama kako na kucistu, tako i na ekranu. Na moju primedbu prodavac je ponudio zamenu, ali se posle toga nikad nije javio. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.