Tehnonet - firma je ZATVORENA

Član od: 23.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neljubazan prodavac postavio oglas za prodaju flat kabla a kad ga pitam da li ima kaze nema a oglas stoji i kaze vidite kpd ovlascenog prodavca da covek ne poveruje kakvo ponasanje
Najnormalnije sam Vam rekao da nema tog flet kabla, a oglas je jer ima drugih flet kablova za ovaj model i usb konektor. Hteo sam da Vas uputim da trenutno je jedino moguce taj flet naci kod ovlascenog servisera. Ne razumem zasto ste nas ocenili negativno.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Napisali ljudi da imaju maske za iphone 2g. Ja odlucim da kupim i u toku dogovora se oni sete da zapravo nemaju za taj model. I dalje im stoji u oglasu da imaju. Potpuno neozbiljno prodavati nesto sto nemate.
Nije tacno da se iko u toku razgovora setio da necega nema, vec je odmah receno da nema. Komunikacija je bila vrlo korektna i nije mi jasna sta je u komunikaciji bilo lose. Mi vrlo ozbiljno shvatamo svoj posao i ne mozemo da kontrolisemo lager od 20000 artikala u svakom trenutku niti to pokusavamo. U svakom slucaju, mi nastavljamo da radimo svoj posao ozbiljno i profesionalno, a Vama puno srece u trazenju maske za iphone 2G i daljem zivotu.

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tecnost za skidanje lepka sa LCD ne skida lepak uopste. Sa skoro pola bocice tecnosti nisam uspeo da skinem ni malo lepka, jednostavno nema nikakve reakcija a uz to sam ostetio LCD pa ce me osim za ovu tecnost od 890 din bez postarine kostati jos 105 EUR LCD za Samsung I9500!
Ovo je skidac lepka, do sada nije bilo reklamacija. Ukoliko je tecnost u konkretnoj bocici bila neispravna onda mozemo zameniti za novu ili vratiti novac tj. resiti reklamaciju po zakonu. Ako vec ne skida lepak onda niste trebali toliko jako pritiskati da ostetite lcd. Opis iz oglasa je tacan, mi smo dogovor ispostovali i komunikacija sa nase strane je protekla dobro. Zato je ovo NEOPRAVDANO data negativna ocena. TEHNONET
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.