Telefon_NS

Novi Sad

Član od: 25.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bruka i sramota. Da mogu postavio bih ceo razgovor da se vidi bezobrazluk ovog prodavca. Ne da nisam dobio što sam platio, nego se čovek još pravi blesav. Zaobilazite ga u širokom luku. Nudio sam dogovor, ali očigledno da se da dogovoriti sa onima samo koji imaju obraz. Ovaj će vas ubediti da ste sami krivi što ste od njega kupili nešto što ne valja.
Slažem se da se može dogovoriti samo sa osobom koja ima obraz, posto ova osoba ne može da postavi konverzaciju, ja mogu: https://postimg.cc/18rxFv4L (otvoriti link u pretrazivacu), pa procenite sami ko je ovde u pravu. Za one koji ne mogu da otvaraju link i čitaju ide skraćena verzija: platio sam ljudima da čoveku na noge odnesu slušalice, odmah plaćeno, da bi se kupac javio nakon tri nedelje sa izgovorom da fali mala vrecica od slusalica, pokusavao sam da predlozim bilo kakav dogovor ali je kupac poceo da preti, valjda misli da su pretnje predlog dogovora kako kaze. Kako se predmet ne moze vratiti posle 3nedelje dobio sam negativnu ocenu. Pored ovoga javio sam vecini postenih trgovaca u BG za iskustvo kako ljudi koji posteno rade ne bi dosli u istu situaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.