Telefoni Obrenovac Tehnospot

Beograd

Član od: 19.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

navedeno je da ne radi tac i ekran. .. kad sam odneo u servis falilo je srafova tel je rasklapan ploca ne valja ne moze da se popravi
Telefon je oglasen kao neispravan, bez prava na reklamaciju. Na telefonu nije radio touch, i takav je prodat. U cemu je bio problem to ne znamo,niti smo pokusavali da ga resimo. Ocena je 100% neopravdana.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija ok , nije ispostovao dogovor i ako je pristao da uradimo zamenu telefona. Uzeo sam slobodan dan da bih dosao za Beograd. .i od jedom mi javlja kako sad ne zeli. Lose iskustvo. .
Nismo se dogovorili nista konkretno i konacno, ostalo je na tome da se cujemo. Nije postojao dogovor nikakav, nisam raspravljali o pojedinostima, na vreme je javljeno da odustajem od zamene. Sto se tice opisa iz oglasa, opis mog telefona je apsolutno tacan i odgovara stanju telefona. Apelujem na KP da obrise ovu ocenu, koja je data bez ikakvog razloga i potrebe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.