Telefoni&Oprema

Novi Sad

Član od: 26.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvučnici su neispravni, oglasio da je potpuno ispravno, u razgovoru rekao da je potuno ispravno, da bi kad sam rekao da su visoki u kratkom spoju, rekao da ga nisam slušao, da rade kad se pojača, da se tad "otvore"(naravno da ni tad ne rade), da ako ne rade da mi ih poklanja, pa onda ipak da ih proverimo sa njegovim pajtašima koji će reći da li su ispravni, jer očigledno hoću da ga prevarim. Nudio sam da se proveri kod stručnih ljudi, da plati samo pola popravke, a trebalo bi celu. .dalje ne odgovara. Onaj ko ne zna reći će ne znam ili će reći ne znam da bi se zaštitio, ali ovaj svesno laže da bi stavio neku crkavicu u džep, jer mu to ovakva trgovina i dozvoljava, a i reakcija na lošu ocenu mu dozvoljava da kaže bilo šta. Ja svakako znam šta je istina, a znaće još poneko da prepozna kad pročita i razmisli. Jadno. ..

TV i Video > Antene

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uređaj je potpuno neispravan i ne funkcioniše. Predložio sam vraćanje uređaja, odbio je vraćanje novca.
Potpuna LAZ,napisao sam clanu:Moze ali sa tvojim rizikom,jer nisam imao na cemu da probam...Preuzeo je licno i ponovio sam:da antena nije probana jer nemam DVBT uredjaj na kome bi je probao i da je uzima takvu na svoju odgovornost,a onda sinoc u vecernjim satima salje poruku na telefonu:"Antena ne radi,ne hvata nista kao da je ni nema"...Odgovorio sam:"Sale,ja sam ti odmah rekao da nemam gde da je probam i da uzimas na sopstvenu odgovornost..."sledeca njegova poruka:"Mislim da si znao da ne radi"...ja na takav "vidovnjacki" zakljucak nisam hteo nista da odgovorim.I to je sve,nije bilo ni jedne jedine reci o vracanju uredjaja,a sta mislite zasto...Jos se ja danas snasao za drugu antenu,ne bi li mu i posle svega zamenio,kad "gospodin" vec pozurio da mi da negativnu.Moj oglas sa ovom antenom videcete danas(da ne bude da izmisljam)...PROSUDITE SAMI
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.