temerin

Novi Sad

Član od: 03.08.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cena laptopa je bila 80e, ja mu ponudio 70, rekao da ce kasnije da mi javi da li mu odgovara Nakon sat vremena me zove, kaze da mu odgovara i da mi salje istog dana U toku dana mi javlja da nije stigao da posalje, i pita jel moze sutradan, ja sam rekao nema problema neka posalje sutra dan Sutra dan mi se javlja da se predomislio, da mu je to malo novaca i ono sto me najvise iznerviralo, blokirao komunikaciju Najveci je problem sto sam ga pitao jel sigurno imamo dogovor posto mi se drugi prodavac javio da mi proda laptop, on je rekao da ne brinem nista i da dogovor stoji Sada nisam uzeo ni jedan od ta dva. Zbog neozbiljnosti i zbog trosenja mog vremena i zbog blokiranja bez ikakvog razloga, jedna velika negativna ocena!

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Loša komunikacija, nekulturan. .. Naručili smo I3 2100 kao što je pisalo u oglasu i platili a poslao nam I3 540 sa kućištem u katastrofalnom stanju, bez stranice zapakovano u kartonsku kutiju bez ikakvog stiropora ili bilo čega još je na sve to stavio plastične flaše unutra koje su u ttansportu lagano mogle da oštete matičnu! Unutar kućišta gnezda miševa, matična ulupljena od prašine katastrofa. Ispod cpu-a pokrivljeni pinovi. .. Izbegavati ga u širokom luku! !!
Druze kupio si racunar u tom stanju zato je i bila takva cena, znao si to,bilo je napisano i ds nema stranicu i kakvo je stanje, jos se videlo na slikama, greska je u specifikacijama i rekao sam ti da cu ti poslati razliku od cene, ako sam ja nekulturan sto sam ti ponudio ljudski mogucnosti za koje nisam ni bio obavezan onda je tako! Ti bi thernaltake kucuciste komplet za 3000 din, pa nije ovo pijaca prijatelju, jos sam ti rekao da se mozemo dogovoriti ti mi dajes negativnu ocenu i dajes los utisak ljudima o meni koji upotpunosti nije tacan!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.