Teodora

Novi Bečej

Član od: 20.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od ovog prodavca sto dalje. .. .ja sam kriv sto nisam procitao negativno ocenjene komentare. .. .u oglasu koji doticni prodaje bicikle stoji jasno da je bicikla kao nova a druga koju sam kupio stoji da je sa manjim ostecenjem . .. .prva nije ni priblizno kao nova uz to je pokvarena hidraulika zadnje kocnice i na par mesta je zafarbana a druga koju sam kupio je urnisana bicikla kao da je stojala u vodi duze vreme. .. najgore je sto bicikle nisu za mene pa sad ja placam popravke koje nisu ni malo jeftine. .. ..

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nipošto ne kupujte bicikl od ovog korisnika! !! !! Isti ovaj bicikl stoji i na Cikloberzi i uopšte nije ono što je napisano, niti komentari smeju da budu pozitivni za ovog korisnika! !! ! U aprilu je kupljen bicikl marke Dinotti od ovog coveka i isto se desilo kao i sa donjim lošim komentarom koji je ovde ostavljen prošle godine, ali na žalost, nismo ga videli ranije. .. U svim oglasima ovog korisnika stoji da su bicikli u besprekornom stanju, što je sušta suprotnost. .. Otkad je stigao do sada, biciklu je promenjeno apsolutno sve što se pokreće i plaćene su popravke bukvalno isto koliko je i njemu taj bicikl plaćen (znači plaćen je duplo ! !! )! Serviser je rekao da je Dinotti-jev samo ram, a da je sve ostalo "nabudženo i skrpljeno". Pola toga nije radilo, a druga polovina je bila pri crkavanju! Posle prvih 10 min vožnje, pukla je kaseta, zadnji točak, guma i prenos (znači komplet zadnji deo), dinama za svetlo nije radila (a nije ni bila za to osvetljenje tako da je jeftinija varijanta bila da se uradi ceo nov prednji točak sa dinamom), kočnice i pakne su morale da se popravljaju, nožica da se zameni, itd. .. . Bukvalno je sve dotrajalo i moralo je da se menja. Sve u svemu, ovaj čovek očigledno zbudži polupokvarene dotrajale polovne stvari na ram sa dobrom markom i prodaje takve bicikle kao original sa naznakom da su besprekorni i ko zna koliko ih je tako prodao. Nadam se da niko više neće kupovati od njega da ne bi isto ovako prošsao! !! !!
Ne znam o cemu pricte sada posle ovoliko vremena,ali sigurno odgovorno tvrdim da nikoga nisam prevario niti bilo sta od toga sto pisete,samo znam da sam vam rekao odma da bicikl vratite o mom trosku,kao i svakome sto kazem ako je nezadovoljan,a nije uredu da me ovde pljujete ovoliko zato sto znam sta sam vam tacno reko kada ste kupovali bicikl pre 4 meseca,ali svako ima pravo da bude zadovoljan ili ne,a ja znam da sam maksimalno korektan sa mojim kupcima.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sestra I ja smo od ovog prodavca kupili bicikl po ceni 110 evra. Po opisu bicikla je sve savrseno u oglasu. Kad ga je kontaktirala moja sestra za kupovinu bicikla, on je rekao da ce felne promeniti I zadnju kasetu ce promeniti jer nevalja, da ce skinuti gume koje su na biciklu I d ace staviti druge nove. Poslao je naknadno sliku celokupnog bicikla slikano iz daleka. Ok, sve je u redu. Nismo trazile snizenje cene, koliko je trazeno toliko smo dale. Vodile smo se ocenama od prethodnih ljudi kojima je prodavao bicikle I hvalili ga kao postenog prodavca. Kada je bicikl stigao, precutao nam je ove greske: zadnja kaseta je nova, koja ima lufta oko 4mm, lanac zbog toga non stop spada, gume su razlicite, zadnja stavljena nova spoljna koja je sivena crnim koncem duzine 3 cm sirine 1.5cm, zbog toga guma nije naduvana do kraja, jer bi se raspala. Prednja guma je vozena tj polovna sa stavljenom unutasnjom gumom za obican bicikl sa obicnim ventilom, a ne za mtb kako bi trebalo. Obratila sam se prodavcu porukama preko sajta I sve te navedene greske koje je precutao , mu rekla. Pitala ga zasto nam je precutao I zamolila gad a nadjemo neki zajednicki kompromis I dogovor sa obe strane. I napisala da sam se vodila postenjem iz njegovih ocena prethodnih kupaca. Bio je online na sajtu, nije se javio, odgovorio, bilo sta da je rekao. Nas ceka dodatni trosak popravka zadnje glave, kupovina guma spoljnih I jedne unutrasnje. Zao mi je sto moram da ocenim ovog coveka negativno. Porucujem buducim kupcima da paze kad kupuju od ovog prodavca, jer na svakom oglasu za bicikle koje prodaje pise ili extra stanje ili novo. Ja sam se uverila da je to potpuna kontra od objasnjenja I slika koje postavlja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.