Terza Shopp

Mladenovac

Član od: 24.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Džojstici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazih wireless PC dzojstik, dobio sam bluetooth dzojstik koji na racunaru ni tako ne moze da se koristi vec iskljucivo preko kabla, koji je previse kratak za bilo kakvo normalno koriscenje za racunarom. Mora se iskoristiti neki licni bluetooth dongle kako bi se dzojstik potencijalno povezao s racunarom jer softver koji je preporucen brise sve drajvere sa njega, sto znaci da nakon toga taj bluetooth dongle nece moci da se koristi ni za sta drugo osim za konekciju s tim dzojstikom, koja je falicna jer se ne moze odrzati na vise od 2 sekunde. Nigde u oglasu nije navedeno da je ovo bluetooth dzojstik, niti da se na racunaru ne moze ni tako koristiti vec iskljucivo preko kabla.
Sve je navedeno u oglasu... ne zelim u opste ovo komentarisati verovatno je neko dete razmazeno u pitanju...

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Isporučeni uređaj se mnogo razlikuje od reklamirane specifikacije. Uređaj je neupotrebljiv čak i za IPTV upotrebu, za koju se reklamira (nema dovoljno memorije).
CISTA LAZ... Kao prvo instaliravam svoju IPTV televiziju na ove uredjaje i rade savrseno... Paket nije preuzet vratio se na moju adresu platio sam duplu postarinu i stavi mi negativnu... Konkurencija sam coveku izgleda... Cist dokaz je preko 300 pozitivnih bas za ovaj uredjaj...

Uređenje kuće > Sudopere i slavine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ostecenu cesmu sam dobila sa polomljenom ruckom, da bi mi prodavac ponovo poslao samo drugu rucku da zamenim ne novu cesmu, s tim da ta rucka nije odgovarajuca za tu cesmu. Totalno nezadovoljna uslugom.
Naravno kao i svaki paket koji saljem proverim pre slanje, paket poslat uredno... Stigla je polomljena rucka, napravljen zapisnik kurirske sluzbe a ja o svom trosku poslao drugu rucku koja je original sa svake cesme mora da odgovara... Niti je trazena doplata niti su platili postarinu, samo su sacekali dva dana od prijema paketa ali i tako je cesma bila funkcionalna... Na moju stetu je sve islo i ako je kurirska sluzba polomila rucku... Mogli smo i da zamenimo celu cesmu ponudio sam i to resenje ali da posalju na moju adresu kada stigne posaljem novu... hteli su ovako stvarno ne znam kako nekoga nije sramota posle svega da ostavi negativnu ocenu... Svi moji kupci mogu da potvrde kako radim, i nije slucajno ovih 600 pozitivnih ocena i sada jedna negativna...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.