The_Spartan

Niš

Član od: 17.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod ne odgovara opisu kao ni fotografijama iz oglasa. Ponudio sam se da platim poštarinu i vratim proizvod, što je prodavac odbio. Nudi mi da prvo ja vratim robu pa će da razmsili da li će mi vratiti pare. Na kraju me je blokirao.
Roba odgovara opisu i slikama u svemu. Lik je kupio od mene klimatronik, i na kraju rekao da je njegov bolji od ovog i da mu ne treba, jer je navodno farban, nije ga ni probao da li radi, već je hteo da stavi otkup i vrati nazad, iako meni novac nije ni stigao, jer treba par dana da novac stigne do mene. Ko zna šta bi mi i poslao. Jer je očigledno neko ko voli da zeza druge... Ponudio sam da mi vrati robu bez otkupa a ja njemu na račun uplatim novac. Obavestio sam i kp zbog ovog problema. Nije hteo, već pretio da zna moju adresu i svašta nešto... Ovakve članove izbegavati u širokom luku, a nadam se da će KP reagovati i obrisati ovo!! Nakon toliko godina nadje se , da ne imenujem šta, koja daje negativne namerno!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.