TheVengeful1

Beograd | Zemun

Član od: 10.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je trazio da mu spustim cenu za Telefon koji je u kvaru DEFEKT za koji sam naveo u oglasu da prodajem bez prava na reklamaciju ili negativnu ocenu. Cena mu je spustena. Telefon je poslat nakon toga se nejavlja pa ne zelji da preuzme Telefon . Trazi izgove kao nemoze zog posla ne javlja se na Telefon na broj na koji mi je dao krajnje neozbiljno i neodgovorno. Zao mi sto nekome moram da ti negativno misljnje i predlog sajtu za negativnu cenu ali zbog ovakvih neozbiljnih stvari je to neizbezno. Lepo je pisalo na oglasu da je Telefon u kvaru ide za delove sada navodno nezeli da kupi sto je neispravno a znao je o cemu se radi jer je velikim slovima pisalo PRODAJE SE KAO NEISPRAVNO BEZ PRAVA NA REKLAMACIJU. Zbog neozbiljnosti kupca negativna ocena po mom misljenju.
Jedina tacna stvar ovde je da je prodavac stvarno pristao da spusti cenu. Novac uplacen sutra dan i poslednja komunikacija je bila da cu se javiti pri dospecu telefona. Niti je telefon stigao, niti me je zvao neko iz kurirske sluzbe a ni prodavac koji uredno odbija pozive satima. Ako sme da me nazove da mi objasni sta se desilo ja sam uvek dostupan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.