Tijana

Velika Plana

Član od: 18.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam uredjaj iz naslova koji se nalazio na svim slikama proizvoda (Google chromecast 2). Stigao mi je uredjaj miracast koji nema veze sa google proizvodima. Nigde u oglasu nije bilo naglaseno da uredjaj nije original. Pokusao sam da objasnim prodavcu preko kp poruka da mi je stigao pogresan uredjaj i dobio blokadu slanja poruka. Onda sam kontaktirao prodavca preko telefona i predlozio da vratim uredjaj ali prodavac to nije zeleo.

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Netacni podatci proizvoda u opisu oglasa, naknadno mi je poslat deo koji su oni zaboravili da mi posalju njihovom "greskom" gde sam ja morao da snosim troskove isporuke.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat je stigao u neoriginalnoj, prljavoj kutiji, bez kabla za punjenje i uputstva, kao sto je navedeno u oglasu. Posle nekoliko dana mi je receno da je doslo do greske i da ce se kabal poslati sutra. Od tada je proslo sedam dana. Ponovo je kontaktiram sa zeljom da vratim sat, tada mi saopstava da je period za povrat istekao. Nakon toga, blokirana sam i na viberu i pozivi su mi blokirani. Jako neogovorno i bezobrazno ponasanje. Sat koji je kupljen za poklon ja i nakon deset dana ne mogu ni da upalim ni da poklonim. .. Moja preporuka je nikakva saradnja sa ovim clanom, jer ce vam pare uzeti, neispostovati dogovor, i nakon svega blokirati. ..
Kabl vam je poslat cije ste preuzimanje odbili da prihvatite kao sto pise u paketu koji nam se vratio... Srdacan pozdrav . Hvala za ocenu , uvek postoje ljudi koji su samo zbog toga tu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.