Tijana

Vršac

Član od: 15.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Sony | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazite se ovog korisnika, sta god da vam kaze sigurno nije tako. Meni je prodala telefon navodno sa manjim dragovima koriscenja, a telefon kao da je ispao iz voza, STRASNO Telefon je navodno koristen mesec dana, a garantujem da je koristen mozda i dve godine. VELIKA NEGATIVNA
Sreca pa postoje servisi u kojima se sve to lepo proveri a posto ste Vi dovoljno pametni sa Vama je svaka dalja konverzacija uzaludna! Novi tel.se kupuju u ovlascenim radnjama,ovde ste kupili polovan a slike su bile prilozene...da ste lepo pozvali i rekli sta nije po volji,svaki dogovor je moguc,ovako mi zaista vise nije bitno Vase misljenje,srdacan pozdrav!

Odeća | Muška > Kaputi, mantili i bunde

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kvalitet robe nula za tu cenu
Vama je receno da ukoliko nesto neodgovara mozemo i zelimo da vam zamenimo proizvod,ali je vama mnogo lakse da se bavite negativnim ocenama.Uostalom od nas ste dobili ono sto je u opisu oglasa,a sad ako ste vi za male pare ocekuvali svilu i kadifu to je vec nesto drugo.Pozdrav.)

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jakna nije uopste kao sto je na slici, drasticna je razlika. Upozorila bih sve da ne uzimaju od doticne osobe. Ugasila je telefon i vise se ne javlja, sto znaci bacenih 6000 dinara u vodu.
Moramo gospodjo da vam odgovorim na vase ocenjivanje. Broj mobilnog je naravno dostupan jer je to broj naseg oglasavanja. Jakna koju ste kupili od nas je i kao model na samoj fotografiji,nikakva drasticna razlika. Mozete samo da izmisljate netacne stvari! Svakako veliki pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.