Tijana

Beograd

Član od: 21.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma nekorektan prodavac, dogovor je bio da se nadjemo u pola 1h kod Usca, tamo sam dosla nije se pojavila i to ispostovala, samo mi je pustila poruku kako je prodala telefone, ,dogovor smo imale jos od ponedeljka. .sramota. .
Gospodjo Danijela,culi smo se tj sa vasim suprugom ili sta vam je vec gospodin koji se javio na vas broj koji ste dali,oko 10:20 kada je gospodin rekao da krece za 10-15 minuta i da ce se javiti 10ak minuta pre nego sto stigne. Nakon sat vremena smo Vas MI pozvali tj osoba koja telefone i prodaje na sta ste rekli da cete stici tek za sat vremena. Niste se udostojili ni da se javite da cete kasniti jer kao i VI i MI imamo drugih obaveza. Ja sam u ovom slucaju samo osoba koja je izasla drugarici u susret i ponudila telefone jer je kao sto znate bila zauzeta do sinoc kada je i donela telefone za BG. Srdacan pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.