TNT

Aranđelovac

Član od: 27.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Devojčice | Mešovita roba

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle dogovora od par dana zena kaze da ipak nema stvari!
Ne mogu dobavljaci cuvati pakete jer ima mnogo narudžbe. Zato odma treba ostavi podatke kad ima na stanju proizvoda.

Sport i razonoda > Ronilačka oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor, nije preuzeo robu jer mu je skupa postarina, zato ja sad moram da platim troskove slanja. Zbog toga negativna ocena za ovog clana .
Hteo sam platiti postarinu,ali gospodin se uvredio sto nisam preuzeo paket,ali zaista postarina je papreno skupa jer paket koji sam trebao da dobijem ima 50grama a 300din postarina,a vrednost robe je 200din....sem toga pitao sam preporuceno da mi posaljeje ali on je odbio...verovatno sam zasluzeno dobio negativnu.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazite se ovog prodavca, oglasi mu nisu tacno opisani, posle vas blokira i ne razgovara. Pokrenucu tuzbu protiv njega. Prodao mi je Air grid antenu za koju kaze da je radila, ali bez napajanja. kaze nije naveo u oglasu i ne ide. Pa je posle kao dobio na poklon, nema napajanje, kako je radila kad nije imala napajanje? Sve same lazi. Care, posalji mi pare nazad kao sto sam ti rekao , jer upravo u MUP-u u Arandjelovcu traze podatke ko si , a onda cu ti pokazati da sa ljudima kao ja nema igranja, a ti varaj i lazi koga si naucio !
Nista nisi upravu!!!ako nisam naveo adapter znaci da nemama ti sto di nepismen tvoj problem,iduci put citaj oglas...a to sto glumis j pretis,to su neke tvoje maste,imas adresu pa dodji da ti objasnim neke stvari...

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek narucio posle tri dana dogovaranja telefon od 3000 i lagano mi kaze na dan slanja u 6 ujutru preko kupujem prodajem poruke da odustaje(iako je imao moj kontakt telefon) a ja telefon poslao, naravno duplu postarinu placam, a njemu bi dao duplu negativnu ali i ova jedna je dovoljna, ne preporucujem saradnju.
Nista od ovog nije istina,covek sam zvao i nista mi nije javio,a sem toga pisao sam poruke da odustajem od toga,jer sam na putu....a on navalio da je kao poslao,sto znaci da nije ni poslao jel u 05h ujutru mu je javljeno da ne zelim da kupujem...ne preporucujem saradnju,covek me ubedio da je poslao telefon u 06h ujutru kada nista ne radi,sto je nemoguce,zaista....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.