Tocko

Vladičin Han

Član od: 08.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

tv se pokvario posle nekoliko dana, pritom je bio otvaran i krpljen, fale šrafovi, a u opisu nije stajalo da je polomljena prednja maska oko zvučnika, sa vidljive strane, i to na oba zvučnika, tako da može da demantuje koliko hoće i priča da je tv polovan, ali se vidi odmah i ne može da kaže da nije video oštećenja i da je otvaran, što nije napisano i napomenuto, tako da nije za preporuku. .. pa onda priča , kao nije veštak, nije video, to je polovno, bla bla, prazne priče. ..
Momak koji mi je dao negativnu ocigledno je nekim aparatima za odrzavanje ili tome slicno,zamislite kupi od mene Lcd TV i posle mesec od kupovine mi posalje poruku da je TV radio 2,3dana a pre toga bio zadovoljan i sve bilo uredu i nije imao primedbe nikakve. Znaci njemu je trebalo mesec dana da nadje vremena da se javi,u velikim poslovima i obavezama je bio najverovatnije. DALJE NECU KOMENTARISATI (SMESNI VIDEO HA,HA,HA!!!)

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Greskom bexa gospodin je podigao tv bez otkupa pozvao sam i objasnio mu o cemu se radi obecao je da ce mi nadoknaditi stetu nakon mojiih poziva lagao je i izmisljao raznorazne gluposti da bi na kraju rekao da ga ne moram podsecati svaki dan i da nije u pitanju milion dinara . Jako bezobraz i drzak clan ne preporucujem saradnju sa njim jer se ne drzi dogovora i laze konstantno stoga i ovakva ocena
Zamolio bih KP da proveri o kakvom se clanu radi i da se koristi neistinama prilikom ocenjivanja i da daje negativnu ocenu iz meni nejasnog razloga a ja pri tom ispostujem dogovor maksimalno do kraja i platim coveku sve kao po dogovoru,a ponasanje koje ima je vise nego porazavajuce,od psovki pa da nenabrajam vise,mozete videti po njegovim ocenama o cemu se radi. Zamoli bih s postovanjem i uvazavanjem KP da razmotri brisanje moje negativne ocene koju sam dobio iz totalno nejasnog razloga posle maksimalno korektnog odnosa i ispostovanog dogovora.HVALA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.