Todiska

Kraljevo

Član od: 09.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

5 godina prodajem stvari ovde i ovo mi se jos nije desilo. pre mesec dana kupim od decka jaknu-posalje mi jaknu 2 broja vecu. objasnim mu da mi je poslao pogresnu velicinu i vratim mu jaknu i dogovorimo se da mi posalje drugu jaknu u XL velicini jer prethodna koju mi je poslao je bila XXL. decko mi ponovo salje XXL velicinu-obzirom da nisam neko ko se ljuti za svaku sitnicu-predjem preko toga i ta jakna mi i dalje stoji kuci i ne mogu da je nosim. pre 3 dana porucim od njega duks i napisem mu u poruci velikim slovima "brate nemoj da bude kao prosli put, posalji mi duks u XL velicini"kaze on da je sve dogovoreno i insistirao je da ga odmah ocenim. tada mi nije bilo nista sumnjivo a nakon sto me je napravio budalom, jasno mi je bilo da mi je trazio da ga odmah pozitivno ocenim kako ne bih posle mogao da mu dam negativnu ocenu. Odem do poste-preuzmem duks i decko mi opet uvali duks u XXL velicini koji mi stoji kao da sam se pokrio satrom za svadbe i ispracaje. Decko ili nema to sto prodaje ili je prodao nekome drugom XL velicinu pa onda napravio budalu od mene. Ukratko decko je u periodu od mesec dana uspeo 2 puta da napravi budalu od mene. Ni ta garderoba nije problem koliko je problem sto mi covek vredja ovo dovoljno pameti sto imam i sto jurim po postama da preuzmem stvari koje nisam porucio (u toj velicini) Napisem mu kilometar poruku ovde na KP da ga pitam na cemu je jer ovo normalan covek, retko radi-on mi dan kasnije odgovara u fazonu da ga pozovem na njegov mob. Decko savet za tebe koji sam ti vec dao i u poruci-ne igraj se sa tudjim strpljenjem i parama, naleteces na nekoga ko za razliku od mene ne pise ovde kilometarske negativne ocene nego ti odmah ide na kucnu adresu. Sramota.
Momcicu simpaticni placam gorivo pa navrni na kaficu. Pusti naliv pero nego pohitaj na tu adresu. Sad mi je krivo sto ti namerno nisam poslao pogresnu velicinu. Eto, imas sad satorsko krilo da kampujes.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.