Todor

Beograd

Član od: 12.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Znate kako. .. fin covek dok ne stigne paket i otvorite ga. Zanimljivo je sto sve slika nekom mutnom kamerom, ali hoce da ucini i uslika opet s tim sto je svaka sledeca slika losija. Objasnjavao je kako displej nije pukao vec da samo ne zna da li radi jer ga je uzeo za sebe, ali sada je primoran da ga proda. Poslao par vestih slika slikanih iz ugla iz koga se ne vide naprsline a kada sam otvorio sav displej je prekrsen a konektori sa zadnje strane pocupani. Tako da su porudzbine od ovog clana cista kocka jer ne znate sta ce vam stici, a i ovih par losih ocena verovatno nisu bezrazlozne. Sigurno ce njegova replika biti opravdanje da nije znao da li displej radi, sto naravno nije znao, ali da je displej naprso ko posle zemljotresa nije naveo, a o konektorima necu reci trositi. Poz

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorim se sa clanom da se nadjemo i da kupim predmet njegovog oglasa i naglasim mu da ne mogu da cekam i da cu doci sa decom, ja dolazim na dogovoreno mesto, on mi kaze evo krecem za 15 minuta sam tu, a posle 20 minuta pauk mu je odneo auto i posle 45 minuta ne mogu ga dobiti, blokirao me je. Cist bezobrazluk i NE PREPORUCUJEM NIKAKVU SARADNJU SA OVIM CLANOM.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis ni priblizno tacan, na svaku poruku i reklamaciju clan kaze da je napisao u oglasu da je neispravno, jeste napisao neispravno ali nije opisao kako treba uopste, kao nov njemu je telefon koji je otvaran, osteceni otvori oko srafova a srafova nigde nema, cak ni maska ne naleze kako treba na kuciste, polomljeni pipci i na slotu za sim karticu. Napisao je samo zavibrira i to je to, a u stvari posle vibriranja se cuje i muzika sto nije napisao. Obecao je da ce poslati drugi telefon kao zamenu i opet slagao, mnogo neozbiljan clan i clan za izbegavanje u sirokom luku. Toliko za bednih 700 dinara je stvarno smesno.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kao prvo ne radi se o p3 vec p2, covek mi je poslao sav slomljen laptop sto nije naveo u oglasu jos je napisao da je radio. ja stvarno neznam kako je ovo moglo da radi ovo je samo za u kantu.
nemam komentar... u pitanju je ocigledno nakupac... NE ZNAM se gospodine NE PISE zajedno pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.