TokiVokiMotorole 061/2528-938

Beograd

Član od: 21.03.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postarina za posiljku u BG je bila 294 dinara. U pitanju je zastitno staklo za telefon. U opisu oglasa je bilo napisano da je rec o 130 dinara.
Gospodin me je kontaktirao preko oglasa za folije,na kojem istina je stoji da je postarina POSTOM OBICNIM PISMOM 130din. ALI mu je receno da folije nema i da se prodaje staklo, po ceni 350 dinara,sto je za 200 din skuplje nego folija. Takodje mu je NAPOMENUTO da izvrsi placanje na racun ukupno 500din to je staklo i trosak slanja,jer je tako jeftinije i da se staklo salje postexpresom. Na njegovo insistiranje sam poslao paket postexpresom da plati pouzecem.Gospodin izgleda NE ZNA kako funkcionise sistem slanja i placanja paketa preko kurirske sluzbe i koje su cene,i razlika u ceni u odnosu na slanje preko obicne poste kovertom. Interesantna je stvar da covek dize frku zbog 150dinara,i da nije ni prihvatio da mu se malo pojasni i razjasne neke stvari ,vec je na moj telefonski poziv,nesto odbrusio i prekinuo vezu.Ali dobro idemo dalje samo posteno i korektno da bi opravdali nekoliko stotina pozitivnih preporuka od kupaca.Srecno

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Nokia | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Maska nije AAA klasa , malo bolja od pijačnih kineskih maski , naravno da sam odmah posumnjao kad mi je rekao cenu maske od 650 dinara ali on je tvrdio da ima najkvalitetniju robu koja se može naći kod nas. Naseo i platio školu, i naravno kupio drugu masku. Kada sam ga kontaktirao rekao je a kako ću ja to da dokažem . Drugih komentara nemam posle ovakvog odgovora procenite sami. .. ..
Gospodine Dragane,veoma nekorektno sa vase strane,prihvatio sam reklamaciju koju ste ulozili na maskuputem privatne poruke, zato sto ste rekli da majstor nije mogao da je upakuje.Vas navod da istu takvu imate na pijaci za 350dinara niste mogli da potkrepite nijednim dokazom,lepo sam vam ponudio da odemo zajedno na pijacu i da vidimo kakva je to maska za 350din i ako je ista kao moja ,ja vam placam sve troskove,vracam novac za masku koju ste kupili od mene i kupujem masku na pijaci.Ali vama to ne odgovara jel ste kupili na drugom mestu i sad nemate racuna da se korektno izjasnite u vezi ove situacije.Zalosno je to da koliko god covek posteno postupa prema kupcu ,uvek se nadje neki koji je navikao na pijaci da kupuje pa onda dodje na nevidjeno da iskaljuje svoje tzv. visoke kriterijume kupovinom preko interneta.Nego lepo vi da od sada zaobilazite i mene i moje oglase i pamet u glavu,nempoj slucajno da kupujete nesto a da nije sa pijace!Batalite internet ovde su sve prevaranti i vacarosi!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.