Toma

Novi Sad

Član od: 18.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Papuče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljan clan. .. cekam 10ak dana da posalje i na kraju nagovara da uzmem druge papuce
Gospodin je bio obavesten da zeljeni broj papuca nemamo na stanju i da dopuna brojeva stize danas kao i jos novih modela, jer je i sam bio zainteresovan za nove modele koji nam stizu. Maksimalno postujemo svoje kupce, uvek se dogovaramo kako najvise kupcu odgovara. Ova negativna ocena je verovatno iz nekih drugih razloga.

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Problem je u tome sto obim struka sorca nije meren u skupljenom vec u rastegnutom stanju, i takav nemogu da obucem. Zamolio sam da vratim sorc istog dana kada sam ga probao, nisam skinuo ni etiketu, ali prodavac prebacuje odgovornost na "poslodavca" 3 lice koje nije bilo pominjano tokom dogovora. Tako da sam sada u situaciji da nemam novac ni sorc koji sam ocekivao sada na pocetku leta kada mi je najpotrebniji. Hvala na razumevanju
Sorc je meren onako kako je musterija zahtevala, nema razloga za bilo kakvu "prevaru" sto se tice toga. Covek je ispostovan kao i svi ostali ljudi sa kojima saradjujemo, ali, kao sto je navedeno u svakom opisu oglasa, nakon 48h ne prihvatamo zamenu zbog losih iskustava, nista licno za gospodina. Uspesno smo do sada vrsili zamene za odgovorne kupce koji se odmah po prijemu paketa jave da nesto nije u redu, sto se vidi po broju pozitivnih ocena. Izbegavati saradnju svakako.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.