Toma

Sombor

Član od: 15.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je neispravnu karticu, rekao da mi je poslao drugu, kad sam tražio broj pošiljke ovaj korisnik me blokirao. .. .čuvajte se

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Zamolio sam coveka da mi sacuva kutije i garantovao je da nije nista dirano na kutijama u njegovom su vlasnistvu 10+god, samo je precutao da su drajveri motani! !! Negativnu ocenu nemam obicaj da dajem ali kad neko "slucajno" zaboravi ovako nesto napomenuti treba upozoriti ostale potencijalne kupce na oprez u saradnji sa ovim clanom!
Ovo dobijete kada ste dobri prema nekom. Prvo sam mu spustio cenu pa ga cekao mesec dana. Onda sam mu opet spustio cenu jer jadan covek nema novaca, bolestan i slicne price. Odnese kutije i sav je odusevljen. Onda se on javi nekoliko meseci kasnije da drajveri nisu u redu i da mu ja vratim deo novaca. Kako je on to utvrdio, ko je utvrdio naravno sam bog zna. Treba mu novaca i zasto ne bi ucenom izvukao nesto od mene. Sto sam mu spustio cenu za 50 evra i sto sam ga cekao skoro dva meseca vise se ne broji. Zalostan si lik ali mene neces ucenjivati

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Strani originali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ni jedna od kupljenih ploča ne odgovara opisu koji je prodavac predhodno dao . . Poklon ploča je nepotrebna u ovoj lakrdiji i biće mu vraćena ja nisam tražio poklone već poštenu kupovinu . Ovo je prva negativna ocena koju sam ikada dao ali dosadilo mi je da bacam hiljadarku po hiljadarku za koje kakve krševe . Nisu neke pare ali nisu ni za bacanje ali najviše me iritirala drskost ovog prodavca što se može videti iz prepiske. Ocena je negativna i ni jednom ozbiljnom slušaocu ne bih preporučio kupovinu ploča od ovog prodavca .
Prvo evo da kažem da odgovor na negativnu pišem deset dana posle dobijanja negativne. Čekao sam da dotični, kako je najavio, pošalje natrag ploču koju je dobio na poklon a koja mu, eto, ne treba. Nije je vratio pa mu onda očito ipak treba. Govoriti istinu nije moto msje Slobeca to je očito. Dotični je kupio tri ploče. Prvo je izmolio smanjenje cene, onda je dobio ploču na poklon. Kada je dobio ploče, požalio se da jedan omot nije u stanju kako je očekivao. Onda nije valjao ni drugi omot. Onda je izjavio da nije zadovoljan ali nije problem jer takve tri ploče (četiri u stvari jer je jednu dobio na poklon) nigde ne bi dobio za te novce. Onda je kasnije ipak zahtevao da mu vratim novce što sam odbio jer znam šta sam mu rekao telefonom i znam kakve ploče sam mu poslao. Bio sam voljan da zamenim sporne ploče drugima naravno o svom trošku i bez vraćanja poklon ploče (koja mu jel ne treba kako on kaže ali je ne šalje natrag) nego uz davanje još jedne ploče na poklon. Hteo sam da budem maksimalno korektan ali nisam želeo da pristajem na ucene i provokacije. Kao što dotični kaže prepiska i dalje postoji i može se videti u njoj koliko sam drzak bio jer nisam pristao na njegove zahteve a čim ne pristanem na to što on želi mora da sam drzak. No u svakom slučaju dobio sam negativnu koju nisam zaslužio ali takav je život. Ako ste dovoljno dugo na KP naletećete na svog Slobeca pre ili kasnije i popićete gorku čašu. Dobra stvar je da ipak na KP ima manje Slobeca a više dobrih ljudi sa kojima je zadovoljstvo saradjivati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.