Tomi

Smederevska Palanka

Član od: 26.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve se dogovorili za bazem nece slati brzom postom uzmem slobodan dan da odem po bazen covek posle dva sata salje poruku druze prodat bazen! Za saradnju 0 Nikakva preporuka za saradnju. ..
Sa licem koje mi je dalo negativnu ocenu uopšte nisam sklopio dogovor o kupoprodaji jer nije potvrdio fa će kupiti robu, većje rekao da ćemo se čuti ,,sutra ili prekosutra,,. Nisam dobio utisak da će sigurno kupiti pa sam robu predao prvom licu koje došlo i donelo novac za robu. S im u vezi, molim da mi se obrišu negativne ocene jer ne snosim krivicu . Hvala.

Muzika i instrumenti > Klavijature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam klavijaturu od gispodina zileta koji mi je rekao da klavijatura treba samo da se ocisti i da ce dirke raditi medjutim neko je vec otvorio klavijaturu i video da joj popravke nema pa je odlicio da je proda nekom preko oglasa naravno ja sam je kupio i sad neznam stacu sa njom jer joj popravje nema. nine neka cifra 5000 din ali od ovog gospodina netreba nista kupovati.
Sve rečeno je neistina. Lice koje negira navode iz oglasa je prihvatilo ono što je pisalo u oglasu i ponudilo samo iznos cene klavijature od 5000 dinara. Za taj novac se ne može dobiti potpuno ispravna klavijatura. Inače i u telefonskom razgovoru i u prepisci naKP stoji da ne rade sve dirke. Razlog meni nije bio poznat. Smatram da nisam učinio nikakvu povredu trgovine na ovom sajtu čiji rad poštujem i dajem najviše ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.