Tomislav Mihaljev

Apatin

Član od: 25.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispoštovan dogovor, štampa nije bila one boje koje smo se dogovorili, već neke druge. Krajnja neozbiljnost. Ako već nisu mogli da urade, mogli su da to kažu na početku, a ne posle preuzimanja paketa. Ne preporučujem ovog klijenta.
Boja je onakva kaku ste poslali sliku. Kod vas na monitoru je mozda zbog kalibracije monitora drugacija od one koja se otstampala. No i to je minimum korekcija od one kakvu ste ocekivali. Najbolje je da sate trazili probni uzorak stampe. A i nevidim razlog za negativnu ocenu na osnovu jedne majice ???

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Na komunikaciju stvarno nemam primedbi, covek je zaista ljubazan. Ali kvalitet majice i stampe je vrlo los. Majica ne moze biti tanja i losijeg kvaliteta, a stampa iskrzana sa nekom sivom bojom unutar i izmedju slova i ako sam porucio crnu majicu sa cistom belom stampom. Sobzirom da mi je u dogovoru rekao za 250 dinara vecu cenu nego sto stoji u oglasu ocekivao sam mnogo bolji kvalitet. Kada sam mu po prijemu paketa se pozalio putem vibera on nije ponudio nikakav kompromis vec samo "izvinite sto niste zadovoljni"
Prvo i prvo crne majice su skuplje za 250 dinara od belih. Niste me sigurno razumeli ( jer ide pun kolor sa belom bojom ) Drugo slika je sa slovima sa internete i takva je original slika sa sivim bojame preko bele. Onu koju ste mi poslali sa linkom nisam mogao skinuti jer je zasticena. Nasao sam najbolju koja se mogla otstampati. Trece majice su od dobavljaca koji sije majice i one su srednje kvalitete 180/gr pamuk, ima i losijih 130, 150 a ima i boljih 200/gr i 220/gr.- ali imi je i cena sa stampom preko 1200 dinara. Za ovu cenu je sasvim zadovoljavajuce. Trudimo se ispostovati sve sto se tice stampe ali kada zahtevate nesto sto ste videli na internetu nemoze se otstampati kao kad imate original fotografiju u vecoj i boljoj rezoluciji/
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.