Tomislav

Nova Pazova

Član od: 22.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam od decka dijagnostiku, dobio cd sa uputstvom, sve uradjeno po uputstvu i izbaci mi gresku, nece da pokrene instalaciju. Na internetu sam trazio resenja i uglavnom svi imaju problema sa instalacijom drajvera za tu dijagnostiku. Jer su neke kopije sa aliexpressa i nemaju licencirani softver. Nazvao sam decka da vidimo kako da resimo problem, nece da vrati novac, a ja njemu paket. Pitao sam i da dodjem kod njega da mi on instalira drajvere, ili na svoj racunar, ako misli da je do mog problem, ni to ne moze jer nema vremena, ide u skolu. Digao sam ruke, 20e je u pitanju, nisu problem pare, nego obraz. Naveo je da je dijagnostika nova u oglasu, a kad sam ga zvao, prvi put kaze da je samo instalirao, nije koristio, drugi put da su je koristili on i tata, pa da je kupio drugu i da je zato ovu prodao jer mu stoji. Ovo iznosim jer je decko rekao da nikad ne vraca pare, jer on je to prodao ispravno i da ne priznaje reklamacije. Tako da ako niste sigurni, bolje da ne kupujete, jer me uvazava reklamacije i novac necete dobiti nazad. Shvatam da ne prihvata reklamacije na polovne stvari, ali naveo je da je nova. Tomislave, sretna prodaja i da novac potrosis pametno.
Nova je. Samo je instalirano na računar da vidim da li ima išta na cd-u kako ne bi nekom dao prazan cd. Tvoje tvrdnje nisu tačne, niko ih sa tatom nije koristio i nikad nije ni ubačena u obd u auto. Dečko (ja) ne vraća novac kojekakvima kojima se digne pa hoće samo da probaju da vide, samo da ovo samo da ono.... zbog takvih kao ti moram da idem 2ili3 puta u poštu. Stvar je bila nova. Ne garantujem da li će je neko intalirati ili pravilno koristiti. Otkud ja znam kakve su tvoje namere, da li si ti to pokvraio pa meni vraća. I da dečno (ja) nikad nije nikad dobio loše ocene i da je neko nešto hteo da vrati. Sve je bilo u najboljem redu do sada, i tako se i nastavilo sem tebi. Koji kupuješ dijagnostike i ljude ocenljueš preko Kupujem Prodajem sajta. Pogledaj ostale ocene i ostale komentare. Pored toga ovo je samo 20% koji su ocenili. Dosta njih i ne ocenjuje a sve bude kako treba. Ja radim sa delovima, studiram. Nemam ja vremena tebi i takvima kao ti da udovoljavam da kao što sam rekao; samo da probaju da vide da ovo da ono.. a znam da sam prodao sve kako treba i nikad nikog nisam prevratio ni u kakvom smisli te reči. Svaka ti čast što si ovo javno napisao, da svi vide i kako kažeš **bolje da ne kupujete** Veliki pozdrav, i ako misliš bolje da ne kupujete dijagnostike nema ih više. Imao sam nekoliko komada i sve su prodate a tvoja je bila zadnja i zbog toga odustajem od te priče čim sam video sa kakvim ljudima koram da komuniciram i da radim instalacije po Srbiji za 20e. **Bolje da ne kupujete**
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.