tomo

Subotica

Član od: 12.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Da preskocimo sto nije tv danas za sutra! Ovako. Tv stigao posle 7 dana, ostecene ambalaze, nije veliko ostecenjepreuzmem ga da se prodavcu ne pravim problem. I ako je presudno bilo za kupovinu Tv-a pisana garancija. Cuo se sa prodavcem, ma sve ok cak i reklamaciju mogu da i u win winu da izvrsim, i da u slucaju kvara u roku mesec dana ce zameniti tv novim. Narucim tv. Stigao, fabricka garancija ne overena. Kontaktiram, salju novu. Proslo 15 dana nista, opet kontaktiram. Problem sa PTT. Salju novu. Posle 12 dana, problem sa tv-om. Zovem za garanciju zbog servisa(nisam trazio novi, jel nije proslo mesec dana), covek mi se javlja, da proveri sa zenom pa se javlja za 10min. Nije nazvao. Posaljem poruku da sta je sa garancijom na KP i cist bezobrazluk sa njihove strane- BLOK na KP. Da ne bi slucajno im dosadjivao. NE PREPORUCUJEM SARADNJU. Da slucajno ne ispadnem da lazem, KP sajt je imao uvid u sve poruke i povukao moju pozitivnu i dozvolio mi da ponovo ocenim najvecom NEGATIVNOM OCENOM.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam dva televizora jedan jestigao bez garancije a drugom ne radi magicni daljinski. Uopste se vise javlja na telefon! !!

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lose iskustvo, ne preporučujem saradnju jer dogovor nije ispoštovan. U nedelju 22.11 smo se čuli, dogovorili se da u sredu ili četvrtak dostavi 2 tv-a koja je rekao da ima na stanju, zovem ga u utorak da potvrdimo sve, kaze da dogovor ostaje i da sutra ili prekosutra donosi, posle toga do petka se ne javlja na telefon i ne odgovara na poruke(mogao je samo ljudski normalno da javi da neće dostaviti) da bi me u petak pozvala njegova žena/devojka da mi kaze da nema ništa od televizora. ( u utorak sam prodao svoj tv, računajući da će dogovor biti ipoštovan)

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio TV od njih ali dobio neoverenu garanciju. Kontaktirao ih i rekli su da ce poslati drugu overenu. Pokusao da ih kontaktiram posle obecanja ali ne odgovaraju na poruke i pozive. Na zalost pokvario mi se TV i sada moram da platim popravku 80e. Sumnjam da je tv uopste i bio nov ili da vec nije bio pokvaren jer je radio samo 10 dana. Nikako ne kupujte od njih! !!
Prvo druze nemoj da lazes drugo moze sram da te bude trece sve ti je poslato kao po dogovoru a trece previse si bezobrazan da sam znao da si takav nikad nebi stupio u komunikaciju sa tobom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.