Tonight

Raška

Član od: 31.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na žalost negativna ocena od mene. Telefon nije baš kako je opisan u oglasu. Na leđima telefona se vide (pod određenim uglom) ogrebotine i telefon više liči na polovan nego na nov. Prodavac se pravda da telefon nije korišćen i da je stajao u izlogu. .. Preko toga bih i prošao, ali telefon takođe ima i 2(dva) mrtva piksela. Prodavac mi je rekao da imam radnu garanciju na telefon 2 dana, kad sam poslao mobilni da mi zamene, oni mi vraćaju isti mobilni i kažu da oni NE VIDE mrtve piksele. Kod mene svi kojima pokažem mobilni vide, a kod njih u servisu ne vide mrtve piksele. Takođe hardware koji piše u oglasu nije tačan, a prodavac je odgovorio da "ne može telefon od 100e da ima sve što ima onaj od 500e". Daleko bilo, ja znam da ne može, ali ne pišite u oglas da ima kad znate da nema. Iz mog iskustva, ne preporučujem kupovinu od ovog člana.
SRAMOTA..Covek je ocekivao ORIGINAL ZA 110e. Hteo sam da mu izadjem u susret, da saceka da prodam telefon i da mu posaljem novac, ali covek nije hteo da ceka.. VELIKA SRAMOTA ZA OVOG CLANA STA MI JE URADIO!!!

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto novog telefona dobio sam polovan sa vidljivim znacima koricenja. SRAMOTA NEMAM RECI! !!
Cist bezobrazluk. Neka ti je na cast!!!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam patike broj vece. Komunikacija nije dobro prosla.
Aleksandre kalup od tog modela, je manji u odnosu na druge modele. Prodao sam na stotine para, i svima je odgovaralo. Ne vidim razlog zasto me niste kontaktirali da zamenimo za manji broj. Stvarno nije posteno sa vase strane!!!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mobilni mi je stigao sa jednim mrtvim pikselom, izgreban displey, i dugme sa leve strane za smanjivanje tona ne radi, slao sam poruke korisniku ali mi ne odgovara pa zbog toga od mene negativna ocena. ..

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike nisu iste kao na slici, kada sam trazila reklamaciju nije se niko javio niti odgovorio
Kako mozete tako nesto da kazete?? Slikajte model koji sam vam poslao i posaljite mi sliku? Ne mogu da verujem da mozete tako nesto da kazete? Isti model, isti broj koji ste narucili to ste i dobili.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.