Nema fotografije

Montblanc novčanik Meisterstuck 6cc Mont Blanc ORIGINAL

255 €

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
5.411
40
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ilija
Član od 06.08.2017.
Svi oglasi

Original Montblanc Meisterstuck kožni novčanik 6cc, proizveden u Italiji, nikada korišćen.

Garantujem za originalnost novčanika i svaki vid provere je moguć.
Uz novčanik se dobija originalna kutija, garancija, sertifikat o kvalitetu kože, sertifikat o kontroli kože, beli laneni dust bag sa Montblanc logom.  

Za raliku od oline shop-ova koji uglavnom prodaju replike, posebnu pažnju obratite na dust bag koji je kod originala uvek beo i lanen sa crnim Montblanc logom.
Kod oline shopova obično možete naći bele pamučne/PVC ili čak crne pamučne dust bagove koji odmah govore da se radi o replikama koje su lošeg kvaliteta.  

Takođe obratite pažnju na oglase kod kojih u naslovu i tekstu oglasa ne piše da je predmet original.
Ukoliko nije naznačeno da je predmet original u najvećem broju slučajeva se radi o kopiji, koju online shopovi i drugi prodavci prodaju po jako visokim cenama.

Novčanik je izrađen od kravlje kože, postava od žakard tekstila sa logotipom Montblanc.
Sa prednje strane nalazi se prepoznatljivi Montblanc logo (zvezda) sa ivicama obloženim paladijumom.
Karakteristika Montblanc zvezde je što se uvek ručno pozicionira, što ovom novčaniku daje jedinstveni pečat.
Novčanik ima 6 pregrada za kartice, 2 pregrade za novčanice i 2 dodatna džepa.  

Cena novčanika u radnji je 385 eur (pogledati zadnju sliku)



U poslednje vreme online shopovi pokušavaju da prodaju jeftine trikove i da naj taj način obmanu kupce. Jedan od takvih primera je iznošenje netačnih komentara vezanih za izgled kože. Svako ko je imao prilike da se susretne sa original Montblanc novčanicima zna da izgled kože zavisi od modela novčanika kao što su Meisterstuck, Extreme, Westside, Sartoria itd. . .   pa samim tim su i texture kože drugačije kao što su mat, sjajna, reljefna itd. . . Dakle budite obazrivi kada čitate komentare drugih kupaca posebno online shopova jer većina njihovih komentara nažalost ima za cilj da vas navede na pogrešan zaključak.   

Novčanik pre kupovine možete pogledati i uveriti se u njegov kvalitet što nije slučaj kod drugih prodavaca i oline shop-ova

Takođje, novčanik je moguće preuzeti i lično ukoliko ste u Beogradu, i samim tim se ne izlažete dodatnom trošku poštarine i trošku otkupa kao što je slučaj kod kupovine preko online shop-ova koji robu isključivo šalju poštom.    

U poslednje vreme online shopovi i drugi prodavci nastoje da kopiraju moje oglase, što samo govori o atraktivnosti izbora aksesoara koje prodajem. Mnoge pozitivne ocene i komentari zadovoljnih kupaca su dodatni motiv da nastavim da ponudu učinim još akraktivnijom i pristupačnijom za sve kupce!

Za razliku od drugih prodavaca i on-line shopova koji isključivo imaju samo replike u svojoj ponudi a koje pritom prodaju po veoma visokim cenama, u mojoj ponudi možete naći veliki izbor originalnih stvari po pristupačnim cenama.

Pogledajte i ostale moje oglase, u ponudi imam veliki izbor luksuznih predmeta i aksesoara za sve ljubitelje elegantnih stvari.  O kvalitetu i ekskluzivnosti izbora artikala svedoče mnogi pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

ID Oglasa: #97121284
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.