tosa

Beograd | Rakovica

Član od: 18.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj je blago rečeno krš krševa, izlupan, izgreban, ulubljen sa prednje strane a Toša mi je rekao kako ima mozda malo ogrebotina na poklopcu a prednji fron je kao nov. Takodje je to sve i u oglasu napisao. Sve slike sa njegovih oglasa su mutne, tobož nema dobru kameru i ne razume se u modernu tehniku jer ima 62 godine ali se dobro razume da na prevaru uzme pare, još se bunio što sam tražio da koriguje cenu. Koliko je pratim KP ovo mu je drugi profil jer je prvi izbrisao zbog velikog broja negativnih ocena. ZAOBIDJITE ovog čana u velikom luku! !! Narvno uredjaj ću da mu vratim lično! !!

Audio > Kasetni dekovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

slike sa oglasa nisu od uređaja koji se prodaje, uređaj je na slici izgledao odlicno, naravno kad su slike skinute s neta, na poziv i dogovor receno je da je sve okej sve radi i super izgleda, uređaj je dosao sa nepripadajucim dugmadima koji nisu ni priplizno orginalu, rekao je da ce dugmad poslati ali nista od toga. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.