TotalnaRasprodaja

Novi Sad

Član od: 11.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Dečja > Devojčice | Cipele i čizme

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Cipelice koje sam kupila sam zadržala, jer iako u oglasu nije bila realna boja (ljubičasta na slikama, braon realna), i dalje su korektne i osim boje odgovraju opisu. Smatram da je prodavac dužan da ostavi detaljan komentar ako nije uspeo da lepo uslika predmet koji prodaje, te preporučujem da ako kupujete od ovog člana to i proverite. Druga stvar je da su u oglasu navedene još jedne cipelice kao gratis, ali mi nisu poslate. Objašnjenje pordavca je bilo da su ortopedske i da neće odgovarati mom detetu. Ako je stajalo u oglasu, trebale su biti poslate, jer je moje da odlučim da li ću ih obući svom detetu ili pokloniti nekom ko nema ni za hleb, da se tako izrazim. U ovom trenutku Dejan ima 158 pozitivnih ocena i ni jednu negativnu, zbog toga sam se odlučila na kupovinu. Nadam se da će učiniti sve da ne napravi ponovo ovakve propuste.
Ponudjeno vam je da vratite cipelice i da vam vratim novac i odgovorili ste da zelite da zadrzite cipelice jer ste me silili da vam ih posaljem. Razlog vam je i vise nego smesan da niste na slici videli boju. Definitivno ste vrlo nekorektna osoba! I nemojte me vi poducavati o prodaji stvari jer imam preko 150 pozitivnih ocena osim vase negativne koja nije uopste na mestu jer vam je ponudjeno da vam se vrati novac
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.