Toyota Celica

Kragujevac

Član od: 25.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najvise mrzim Negativne ocene, ali covek mi nije ostavio drugi izbor! Gledajuci njegove ocene pre nego sam stupio u trgovinu, pomislio sam da se mozda popravio i promenio, ili cak sta vise mozda je imao opravdan razlog zato sto nije podizao pakete koji su mu slati i tim putem zaradio negativne ocene. Ponudio sam mu telefon koji trazi da kupi, ispricao mu sve kako jeste, pristao na cenu koju mi je sam dao, uredno sam zapakovao telefon i poslao mu na adresu jos u petak 06.08.2013. Paket je stigao u subotu, ali tog dana nije preuzet, i uredno mi se javio i rekao da ne brinem da ce telefon u ponedeljak biti podignut, medjutim kurir nije mogao da dodje do njega ni u ponedeljak, ni u utorak, tako da mi je u telefon vracen nazad u sredu. .. Krajnje neozbiljno, cak sta vise BEZOBRAZNO jer se doticni gospodin ne javlja na telefon, nebih uopste upisivao Negativnu ocenu da mi se covek uredno javio i rekao da nije trenutno u mogucnosti da preuzme paket, ili da me bar nesto drugo slagao, ali jednostavno nije, vec Kulira situaciju sasvim opusteno. Nravno ja sam platio postarinu u oba pravca. .. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM JER JE ME JE SLAGAO. ..

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije zeleo da preuzme posiljku iako je sve poslato po njegovim zahtevima, odbija svakakav vid komunikacije i ponasa se krajnje nekorektno. Ne preporucujem nikako saradnju, zaobilaziti ovu osobu u sirokom luku

Audio > Slušalice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno neozbiljan covek za saradnju, prvo me je molio da mu posaljem slusalice i spustim cenu a na kraju ih nije preuzeo i platio sam duplu postarinu krajnje neozbiljno i nezrelo, uz sve ovo mogu priloziti adresnice o slanju i povratku slusalica. IZBEGAVAJTE GA U SIROKOM LUKU NIJE COVEK ZA SARADNJU

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je jedna velika sramota, prvo mi je trazio da mu smanjim cenu telefona, to sam uradio izasao mu u susret, poslao mu telefon. A on je odbio da ga primi, meni se telefon vratio i morao sam duplu postarinu da placam. Bruka i sramota. NEPREPORUCJEmM saradnju sa ovim clanom. Ukoliko bude potrembno imam priznanicu na kojoj pise da je odbio da primi paket. Nikome ne bih preporucio saradnju sa njim jer mu ovo nije prvi put!
Kao prvo,rekao sam ti da posaljes BEX kurirskom sluzbom a ti si poslao AKS sluzbom koja je definitivno najgora sluzba koja postoji,opste poznato da dodju do kapije,sirenom zasviraju i ukoliko se niko ne javi podlaze i niti kontaktiraju primaoca niti vise dolaze na adresu,vec vracaju pakete i napisu xxx razlog,vazno im je naplatiti njihovo a ne i moje tvoje.Trebao si me kontaktirati pre nego sto posaljes paket ako vec nisi mogao aksom da ti kazem kojom drugom sluzbom mozes,a ne ti na svoju ruku posaljes i vazno da si poslao a kako ce to stici i da li ce sitic to ne razmisljas!A tom priznanicom obrisi njima da ne kazem sta,jer kod mene NIKO OD AKS SLUZBE dolazio nije,dok je BEX mi isporucio 7 paketa za ovih par dana i 5 primio za slanje!I kada sam pozvao AKS sluzbu u KG,rekli su mi samo NISTA NE BRINITE BICE VAM DOSTAVLJEN PAKET iii vidim kako su mi dostavili!Dajem ti negativnu ocenu takodje samo zato sto si mi dao negativnu bez kontaktiranja prethodnog o realizovanju neocekivanih troskova i zato sto se nismo dogovorili AKSom vec sam pomenuo zbog cega!Pozdrav za tebe i AKS Crystal sluzbu!

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalos negativna zbog neozbiljnosti kupca jer nije preuzeo paket po dogovoru i morao sam da platim duplu postarinu. Pratio sam posiljku postexpresa i nakon nekoliko dana video da posiljka i dalje stoji u posti i nije preuzeta. Pokusao sam da komuniciram sa kupcom putem telefona i poruka na kupujem prodajem nije odgovarao nekoliko puta. Paket se vratio i posedujem njegovu adresnicu kao dokaz koji cu priloziti kupujem prodajem ako bude trebalo. Ostalim clanovima ne preporucujem bilo kakvu trgovinu osim ako vam ne uplati napred. Ovom negativnom ocenom samo prikazujem ostalim clanovima kakav je ovaj clan kao kupac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.