Trader Shop

Beograd | Novi Bg.

Član od: 21.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat nije ni blizu isti kao onaj sa slike, pukao je cim sam ga stavio na ruku, maksimalno izbegavajte ovog clana! Veliki minus

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac poslao sasvim drugi sat u odnosu na model sa slike. Nista u vezi opisa iz oglasa nije vezano za model sata koji mi je stigao, nikakve funkcije kao u oglasu, jedino sto je tacno je da je stigao sat. .. to mogu da kazem eto nije mi stigao panj nego sat. Prodavca sam kontaktirao nakon sto je sat stigao, nije usledio nikakav odgovor naravno, cak da ne bude zabune, prodavcu sam dao vremena i vremena, pisao ponovo i ponovo nisam dobio nikakav odgovor, i evo sada nakon gotovo dve nedelje prinudjen sam da prodavcu dam negativnu ocenu. Sustina negativne ocene i komentara je to da prodavac ne salje robu sa slike i opis ne odgovara pristigloj robi.

Sport i razonoda > Airsoft i paintball

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi je poslao pušku koja neispucava metkove i kojoj je kriva cev, kontaktirao sam ga i rekao mi je da snimim kako nepuca i da je kriva cev, poslao sam mu snimak nije ga ni pogledao i nejavlja se više na telefon, izbegavajte svaku saradnju sa njim. ..
Čovek nije ni poslao snimak, puška je bila nova neotpakovana. Javio sam se uredno na telefon i ponudio zamenu i ostavio podatke za vraćanje iste. Nije ništa odgovorio i dalje...

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne znam sta da kazem, toliko sam besan na ovog clana. Jedno poruceno a poslao drugo. Porucio sam tri kom rasterivac pasa, sva tri neispravna. Istog dana zvao sam ga i slao poruke da mu kazem da su neispravni. Nije se javljao dok mu nisam napisao da cu mu dati losu ocenu. Obecao da zameni i to da donese ali. .. pokvario mu se auto, pa nema vremena da ide da zameni. .. posto sam ja odmah vratio aparate. Kao problem mu je sto nisam sacuvao kutije, zasto on nije otvorio da proveri da li su ispravni. Evo to natezanje traje od 26.11.2021. Ne vraca ni novac. Izbegavajte ovog clana. Nisam imao nameru da mu dam losu ocenu, posto i sam prodajem belu tehniku ali zasluzio je. Bruka se za 2400 din.

Fitnes i vežbanje > Steznici, pojasevi, štitnici i rukavice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Trazio pojas velicinu XL kaze ima poslace, stize pojas ali M/S, zovem da zamenim za veci kaze moze nema frke na adresi od 14h do 15h, trosim gorivo vreme itd, zovem broj kaze covek nisam tu aj u toku nedelje, vec sam ja veverica a pojas em sto nije kao sa oglasa nego nema pojma iz opisa, teska kinesčina, kopija, eto sitnicarenje zbog bednih 1200 dinara.

Nega i lična higijena > Oprema za pedikir i manikir

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Plastični krš koji nema snagu da isturpija papir a kamoli nokte.

Građevinarstvo > Molerski materijal

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Javila sam decku da valjak curi, odmah sam ga isprobala, rekao je u redu, zamenićemo, ja sam rekla da ne Želim opet da se prevarim, da bolje vrati novac, od tada je verovatno upisao brojeve i više se i ne javlja, ne preporučujem!

Foto-aparati i kamere > Sportske kamere i GoPro

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Do sada nisam dao ni jednu negativnu ocenu ali ovaj korisnik zaslužuje negativnu ocenu. Predmet koji mi je prodao nije kao iz opisa za šta imam video dokaz, kada sam pokušao da ga pozovem nije mi se javio dok mu nisam napisao poruku da ću ga oceniti negativnom ocenom i prijaviti. Javio se i dogovorimo se da mu vratim kamericu i da mi on vrati novac jer ta kamerica nije ni pola od onoga što piše ako piše 4k trebalo bi tako i da bude kamerica je kao web kamera samo bežična. Verovatno mu je juče stigao paket i on me je oceni negativnom ocenom i blokirao. Zahvaljujući Kp podršci uklonjena mi je negativna ocena hvala na brzoj reakciji. Korisnik za izbegavanje nikakvu saradnju ne preporučujem sa ovakvim korisnikom da se ja pitam suspendovao bih mu nalog!

Bela tehnika i kućni aparati > Prečišćivači i ovlaživači vazduha

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je totalno drugi difuzer, ne onaj koji stoji u oglasu, iako sam ga napomenuo da samo zelim oblik kao sto stoji u oglasu, a ne neke druge oblike.

Fitnes i vežbanje > Steznici, pojasevi, štitnici i rukavice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moja iskrena preporuka je da se zaobilazi ovaj clan. Prvi put sam kupila po njegovoj preporuci i broj mi ne odgovara, vracam za manji broj, drugi put mi salje nesto sto nisam trazila,5 puta sam placala postarinu, jer tog drugog puta nije hteo da preuzme paket. Pritom se ne javlja, ne odgovara na poruke. Sramota! !! ! KP bi trebalo da ovakve clanove sankcionise. Klonite ga se ljudi, da ne prodjete kao ja! !!

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEGAVAJTE GA U ŠIROKOM LUKU! Morala sam da pošaljem upit na ovaj oglas, I to sa suprugovog naloga jer na prvobitni (nutri bullet) ne odgovara I ne mogu da ga ocenim. Dakle ovo nije originalni oglas na koji se žalim, ali to je jedini način da doprem do gospodina. Dakle u oglasu za Nutri Bullet je komunicirao garanciju godinu dana. Proizvod je stigao otpakovan, raskopusan, malčice I ogreban. Kada sam se žalila, odgovorio je da svaki proizvod otpakuju da probaju da li radi, što je besmislica, ali ajde nek bude. Garancija nikakva nije stigla, kaže imamo garanciju od njega kao prodavca kroz poruke I to je to. Proizvod je već bio plaćen tako da I nismo imali neke opcije. Naravno, proizvod je posle nekoliko dana počeo da pušta ulje, gospodin se više nije oglašavao. l Ubrzo se proizvod pokvario, ne radi, gospodin ne odgovara na poruke I pozive I to je to! !! Ocena 1 bi bila da se javio, ovako nemam komentar! Vidim da jako bezobrazno odgovara na dosadašnje negativne ocene, tako da očekujem da se i sada oglasi, ali nažalost ja jedino što mogu da uradim je ova negativna ocena.

Alati i oruđa > Za pranje i čišćenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je prodavao optusivac cevi koji je jedan obican dezedorans nakacen na plasticnu rucku sa vakuum gumom i bez pokretnog dela a u oglasu stoji "više ne morate koristiti druga hemijska sredstva za otpusivanje". Dakle, aktivni deo optusivaca je samo dezedorans, koji smrdi na najgoru hemiju i koji nema sanse da prskanjem u odvod moze otpusiti neku necistocu. Dakle predmet ne odgovara opisu. Prodavca sam zamolio 2 puta porukama i 2 puta pozivom (ukupno 4 puta) da dobijem adresu da vratim proizvod jer ne odgovara opisu pre nego sto sam ga upotrebio, dakle u fabrickom stanju. Prodavac me u pozivima odlagao oba puta sa "zvacu te sutra samo da proverim proizvod" i naravno nije se javio niti poslao adresu. Na kraju sam iskoristio taj proizvod i naravno dezedorans nije otpusio odvod. Nikako ne saradjivati sa ovim clanom
Ja cu se zaliti kupujem prodajem na ovog clana i na ovu ocenu.Kupac ne razlikuje dezodorans i hemijska sredstva. Bas kao sto je naveo i sto pise u oglasu da sa ovim sprejom koje je hemijsko sredstvo NE treba se koristiti DRUGA hemijska sredstva. Kupac je kao prvo lazov koji je iskoristio sredstvo pa je zeleo da isti taj istroseni vrati a pritom da slaze kako nije ni otvarao. Ne znam kako je samo znao da sredstvo smrdi,a navodno ga nije ni otvorio niti koristio. Zeleo je da vrati proizvod koji je iskoristio i potrosio! Potom je sada kontaktiran pozivom gde je kupac poceo da "urla" da psuje i vredja jer zamisli necu da prihvatim lazi njegove i prihvatim nesto sto je korisceno. Video je sliku i opis i znao je sta porucuje !

Fitnes i vežbanje > Oprema za fitnes i aerobik

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam mislio da cu ovako nesto da napisem ali nemam izbora! Na zalost, Administratori nedozvoljavaju da se okaci prepiska, a evo im i predloga da to omoguce, jer biste svi mogli da vidite ko je u pravu, a ko ne. Znaci dva puta vracam robu, inace steznik je u pitanju za struk, jer ono sto mu stoji u slikama (ima ih 5) nije ono sto prodaje. Reklamira steznik bez bretela i bez rajfeslusa, a salje sa bretelama i rajfeslusom, prvi put, drugi put, bretele i kopcanje koje nema veze sa onim na slikama i tako dva puta pri tom je normalno da prodavac plati postarinu jer je on napravio gresku. Ja sam morao da platim. .. nema veze. Drugo, Steznik kosta 990 din, a otkup je stavio 1000. Ne radi se o 10 dinara nego o principu, moralu, obrazu druze moj! !! Dacu ti 500 din baksis ako hocu ali mi nemoj ti zaokruzivati kako ti hoces nego kako jeste! Da mogu da okacim konverzaciju, rado bih uradio. Na kraju se dogovorimo da mu vratim steznik, petak je bio i da ce mi uplatiti novac preko poste ne broj. Odem u postu, posaljem paket, uslikam i posaljem mu na Viber papir rekavsi da ocekujem da uplati novac kako je i obecao i rekao je "Okej". Danas je utorak 09.03.2021. i naravno nije uplatio. Na pozive se ne javlja, na poruke na viberu neodgovara i blokirao me na sajtu. .. Eto koliko vredi neciji obraz, 1000din! Prijavio sam slucaj nadleznim organima pa cemo da se ceramo. Mangupe karma je cudo!
Nama je zao sto se prepiska ne moze okaciti gde se zaista moze videti ko je u pravu i ko je ispao fer.Bas tako dva puta ste vracali korset,i svaki put ste dobili ono sto ste trazili,a to sto Vama nije odgovaralo kada ste ga isprobali pa ste zeleli da isprobate svih 5 modela tu kompromisa nema,i tu naravno da troskove postarine snosite vi. Pritom jako nepristojan kupac,koji preti raznoraznim recima,koji upotrebljava silu itd.. Bio sam rad da kupcu izadjem i treci put u susret i LICNO DA PREUZME ONO STO ZELI,kako ne bi vise slao poruke,zvao kako mu ni to ne odgovara. Zaista ne vidim u cemu je problem,sa ovakvim kupcima ne treba saradjivati,pogotovo da posle svega napise lazi. Naravno ovim nista postigao nije,i bas kao sto ste napisali karma je cudo.

Sport i razonoda > Borilački sportovi | Oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslate su mi pogresne rukavice. Ja sam trazio jedne, a poslate su mi druge.
Kupac je zeleo rukavice crne boje,a da pritom nije naglasio koji tacno model crnih zeli,prva slika oglasa pocinje sa jednim od para crnih rukavica,smatrao sam da su to te.Nije naglasio koji model tacno zeli crnih vec samo boju.Rad sam bio da ucinim zamenu ali kupac nije prijatan za komunikaciju niti bilo kakav dogovor! Sto ljudi sto cudi, ne moze se svima udovoljiti a da pritom taj neko ne iznese svoje zelje.

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Po dogovoru, došao sam na ugovoreno mesto u ugovoreno vreme da pogledam/preuzmem jastuk. Telefonom mi je prodavac rekao da odmah dolazi. Čekao sam ga 20 minuta i opet nazvao, gde bi mi on rekao da taj jastuk uopšte nema trenutno na stanju. Iako je prethodni dan sve bilo dogovoreno. Vrlo neozbiljan prodavac. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom.
Postovani Mirsade,osteceni niste novcano,niti prevareni. Mislim da Vasa ocena nije validna jer i sami znati da to nisam imao u ponudi i da sam zeleo da vam ucinim i pronadjem bas taj po Vasoj zelji,to sto sam imao to sam Vam i ponudio,to niste zeleli i to je u redu.Ocigledno ste nezadovoljni sami sa sobom pa lecite komplekse na ljudima koji su zeleli da Vam ispune zelju ali nazalost nisu mogli jer to u nabavci nema.Dogovor je bio ako uspem da nabavim zeljeni jastuk pa da se nadjemo kako biste ga preuzeli.Vi ste znali moje vreme nabavke ali to i nije nase dogovoreno vreme,nista ugovoreno nije bilo jer od samog pocetka sam bio iskren sa Vama.Sve sto ste naveli NIJE ISTINA! UZ DUZNO POSTOVANJE POZDRAV ZA VAS!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.